Systemförvaltare SimCorp Dimension till Skandia

Systemförvaltare SimCorp Dimension till Skandia

Vi söker en verksamhetsnära systemförvaltare, som har god kunskap om portföljsystemet SimCorp Dimension, till Skandia i Stockholm

Hos Skandia Investment Management i Stockholm blir du en del av ett tajt team inom kapitalförvaltning! Här får du ta stort ansvar som Systemförvaltare med SimCorp Dimension i fokus samt möjligheten att driva olika projekt inom förändring och effektivisering.

Ditt anställningserbjudande
  • En varierad vardag där du får jobba med hela Dimension systemets front - back Office samt att du har stor frihet att styra hur din arbetsdag ser ut.
  • Möjligheten att lära sig mycket inom kapitalförvaltning av kunniga kollegor.
  • Möjlighet att utvecklas internt, även om du är en erfaren systemförvaltare. Skandia Investment Management har en bred investeringsportfölj och gruppen har ett brett ansvar, även utanför renodlad systemförvaltning och projektarbete.
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
Dina arbetsuppgifter

Skandia Investment Management är Skandias kapitalförvaltningsbolag. I rollen som Systemförvaltare kommer du att vara länken som förstår och pratar verksamhetens språk, och samtidigt kan översätta beställningar till system- och IT-leverantörer eller utveckling av interna applikationer. I rollen ingår även:
  • Att vara användarstöd i verksamheten samt delta i och driva effektiviseringsprojekt gällande system och processer för verksamheten.
  • Förvaltning och vidareutveckling av systemen, inklusive löpande arbete med konfigurering och parametersättning
  • Förvaltning av vårt huvudsystem, SimCorp Dimension, och flera av våra mindre system inom området.
Värt att veta

Du kommer bli en del av ett team på 6 personer med gedigen erfarenhet inom kapitalförvaltning. Inom teamet värdesätter vi ett nära samarbete, nyfikenhet och vilja att dela med sig av sin kunskap till varandra. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom en kapitalförvaltning och har sannolikt minst ett par års erfarenhet av systemförvaltning. Det är ett krav att du har mycket god kunskap i SimCorp Dimension och det är meriterande om du har kunskaper inom system såsom exempelvis Bloomberg, eller har erfarenhet av att ha arbetat med utveckling av applikationer.

Avdelningen bedriver löpande förändringsarbete och effektiviseringsarbete så det är fördelaktigt om du har ett intresse av att arbeta med förändring, samt att ansvara för att projekt bedrivs effektivt på ett strukturerat sätt.

Som person är du kommunikativ och har god samarbetsförmåga samt att du har ett prestigelöst förhållningssätt. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och drivande, har förmågan att ta egna initiativ med fokus på att slutföra saker med kvalitet.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Tove Sjöberg
Telefon 0709809986
Email Mejla Tove Sjöberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!