Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Skandia i Stockholm söker testautomatiserare

Ansök nu
Som testautomatiserare på Skandia får du en spännande roll att vara med och optimera testprocesserna med fokus på DevOps!

Vill du arbeta i ett expertteam i framkant, där ni möjliggör att Skandias utvecklingsteam arbetar effektivt, kvalitativt och modernt - från bygg till release? Tycker du om att omvärldsbevaka och kontinuerligt uppdatera både din och verksamhetens tekniska miljö?

Välkommen som Testautomatiserare till Skandia!

Vi erbjuder dig
  • Dedikerad tid avsatt för dig och teamet att omvärlds- och trendbevaka, labba och testa er fram med nya tekniker för att säkerställa att vi ständigt arbetar i framkant
  • En schysst organisation som präglas av öppenhet och högt i tak där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.
  • Jobba i en organisation med ett sömlöst samarbete mellan IT och affär där du konstant skapar affärsnytta till Skandias ägare tillika kunder
  • Fina förmåner som förmånliga bolån och billån, friskvårdsbidrag, subvention-erade luncher, försäkringar, gym på kontoret och utökad föräldraersättning
Det här gör du hos oss

Du stödjer och vägleder ca 30 utvecklingsteam med att bygga och raffinera testautomation och tester integrerade i DevOps-kedjans alla delar. Du tillsam-mans med teamet utgör våra interna experter inom test och testautomatise-ring, och hjälper teamen att bygga upp kompetens, processer och verktyg för testautomation. Du jobbar med bland annat Octopus Deploy, GIT, och Azure DevOps.

Ditt team och arbetsplats

Här välkomnas du till ett team med elva öppna och samarbetsvilliga kollegor. Du kommer ha nära samarbete med Scrum Master, Produktägare och arkitekt. Vi har olika inriktningar och erfarenheter, med det vi har gemensamt är ett stort engagemang och ett genuint intresse för test!

Här finns ett väletablerat agilt arbetssätt där var sjätte sprint är en innovationssprint. Vi sitter i fina lokaler på Kungsholmen med en generös remotepolicy.

Mer om dig

Vi söker dig med ett högt engagemang som alltid strävar efter att förbättra i stort som smått. Du är nyfiken och håller dig gärna uppdaterad inom nya trender och tekniker som du gärna delar med andra. Du gillar att se andra växa och trivs i roller med många kontaktytor.

Du har erfarenhet av testautomatisering, och något testautomatiseringsverktyg som Postman, Ready API, Cypress eller Selenium. Du har erfarenhet av att bygga moderna pipelines med Azure Devops samt har arbetat med script som PowerShell och containers

Det är meriterande om du har teknisk bakgrund av drift, förvaltning och utveckling av IT-infrastruktur, applikationsutveckling och andra tekniska lösningar eller att du har arbetet med verktyg inom kompatibilitetstest.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Sofie Nordvall
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare