Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Skandia i Stockholm söker Testautomatiserare

Ansök nu
Bidra till en effektiv och kvalitetssäker utvecklingsprocess som Testautomatiserare i Skandias webbteam i Stockholm!

Vi på Skandia har i mer än 160 år skapat trygghet för generationer genom högre pensioner, ett friskt arbetsliv och hållbara investeringar. Nu har du möjligheten att öka kvaliteten på våra publika webbar tillsammans med teamet som säkerställer att kunderna agerar med enkla och överskådliga lösningar.

Vill du fördjupa dig inom test, sätta strategier och arbeta nära både utvecklare och användare? Vill du dessutom jobba i ett team som är självorganiserade, releasar när de är redo och ligger långt fram tekniskt? Då är tjänsten som Testautomatiserare i Stockholm rätt för dig!

Vi erbjuder dig

Anledningarna är många till varför vi tycker du ska börja jobba hos oss, men om vi ska lyfta fram några saker, så erbjuder vi dig:
  • Möjligheten att växa i din roll som Testare tillsammans med skickliga kollegor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet till varandra och testar ny teknik
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar
  • Uppskattade personalförmåner som till exempel försäkringar, ränteförmåner, utökad föräldraersättning, subventionerade luncher och gym på kontoret
Det här gör du hos oss

I rollen som Testautomatiserare har du en varierad vardag och i ditt närmsta team har du utvecklingskollegor som jobbar med allt från design till utveckling och deploy för webben och vårt CMS. Ditt huvudansvar ligger på att testa frontend-delarna och i vår testverktygslåda hittar du av bland annat Cypress, Webdriver IO, Browserstack och Postman. Du kommer även:
  • Säkerställa ett bra testflöde i samarbete med bland annat utvecklare, redaktörer och andra användare
  • Bli en del av ett community där du får byta erfarenheter med andra testare på Skandia
  • Ta ett ägandeskap för vidareutvecklingen av våra strategier och rutiner för test
Ditt team och arbetsplats

Teamet består av utvecklare, en arkitekt och Scrum master. Vi arbetar enligt SAFe-metodiken och har till stor del egna miljöer vilket ger frihet och flexibilitet vad gäller releaser och självstyrning - till exempel bestämmer vi själva hur vi vill arbeta och har idag en fast dag på kontoret där vi träffas.

Vårt kontor ligger centralt beläget på Kungsholmen.

Mer om dig

Som person söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och är nyfiken samt strävar efter kontinuerlig förbättring. Vi tror att du precis som vi, ser att vägen till de bästa lösningarna är genom ett gott samarbete mellan kollegor där vi delar med oss av kunskap och idéer och stöttar varandra.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av automatiserad testning med god förståelse för manuella tester. Det är meriterande med kunskap av vår verktygslåda men erfarenhet med liknande verktyg med en motivation att lära sig våra miljöer är viktigast för oss!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Fler från samma arbetsgivare