Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Skandia i Stockholm söker Scrum Master

Ansök nu
Led arbetet för Skandias nya Open Banking-lösningar som Scrum Master på Skandia i Stockholm

Team Open Banking har en rolig resa framför sig med intressanta initiativ i ett växande område. Här får du vara med och leda och utveckla nya spännande tjänster hos Skandia som möjliggör att andra aktörer ska kunna använda våra banktjänster genom integrationer via APIer, för att säkerställa att vi möter våra kunders behov utanför våra egna gränssnitt.

I ett väletablerat agilt arbetssätt ges du här möjligheten att gå in som Scrum Master och får en betydande del i att driva arbetet och utveckling framåt!

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del av en kundägt företag, vilket innebär att ägarintresset sammanfaller med kundintresset. Det möjliggör långsiktighet i vårt tänkande, oavsett om det är goda tider el-ler tider av turbulens
  • Arbete i en modern teknisk miljö där du uppmuntras att ifrågasätta nuläget och prova på nya tekniker
  • Fina förmåner som förmånliga bolån, friskvårdsbidrag, subventionerade luncher, försäkringar, gym på kontoret och utökad föräldraersättning
Det här gör du hos oss
  • Undanröja hinder så teamet kan fokusera på utveckling
  • Bidra i arbetet att utforma metoder, arbetssätt och leveranser framåt
  • Facilitera agila sammankomster såsom dagliga stand-ups, retro, sprintplanering samt an-svara för agila verktyg
  • Aktiv uppföljning i arbetet framåt och komma med nya idéer för att förbättra
Ditt team och arbetsplats

Här får du arbeta i nära samarbete med andra utvecklare, mjukvaruarkitekt, produktspecialist och produktägare samt testare. Teamet bestämmer tillsammans hur de vill arbeta och har idag en fast dag på kontoret där de träffas.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

Skandias kontor ligger centralt beläget på Kungsholmen

Mer om dig

För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är kul att testa nya saker och tar initiativ för att komma framåt i arbetet. Du har erfarenhet av agilt arbetssätt och har varit Scrum Master i några år samt har god förståelse för IT-verksamheten. Vi ser även att du har erfarenhet av systemutveckling eller testning i en agil miljö.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Sofie Nordvall
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare