Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Erfaren backendutvecklare (.NET) till Skandia

Ansök nu
Är du en .Net-utvecklare med intresse för att vara med och bidra till att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism?

Bli en viktig del av vårt samarbetsorienterade team som värdesätter inkludering genom hela utvecklingsprocessen. Tillsammans utvecklar vi smarta lösningar för Skandia och samhället, och arbetar aktivt mot ekonomisk brottslighet. Anslut till oss och använd din tekniska kompetens för att forma en tryggare ekonomisk framtid!

Vi erbjuder dig
 • Marknadsledande bolag inom pension och försäkring vars funktion med tjänster för sparande, trygghet och hälsa blir extra viktig i oroliga tider.
 • Möjlighet att både växa som utvecklare samt få utveckla system som generera riktig samhällsnytta
 • Jobba i en organisation med ett sömlöst samarbete mellan IT och affär där du konstant skapar affärsnytta till Skandias ägare tillika kunder
 • Fina förmåner som förmånliga bolån och billån, friskvårdsbidrag, subventionerade luncher, försäkringar, gym på kontoret och utökad föräldraersättning
Det här gör du hos oss
 • Utvecklar och underhåller verksamhetskritiska system kopplat till kundkännedom och penningtvätt
 • Involveras i hela utvecklingsprocessen såsom design av nya lösningar, arkitektur, implementation och test
 • Bidra till att vi håller oss i teknikens framkant genom att anamma ny teknik
 • Bygga och optimera integrationer mot andra system
 • Involveras i teknisk förflyttning till eventbaserad arkitektur
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ingå i teamet som ansvarar för att utveckla och förvalta de system som hanterar kundkännedom i syfte att förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism. I teamet finns alla roller representerade från både affär och IT för att säkerställa korta beslutsvägar och skapa förutsättningar för ett stort ömsesidigt engagemang. Skandia jobbar enligt SAFe och har kommit långt i vårt agila mindset där vi levererar affärsvärde varje dag.

Skandias kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm där vi arbetar enligt konceptet "hybrid arbetsplats" med stor flexibilitet.

Mer om dig

Här premieras samarbete högt med en stor vilja att tänka nytt och testa sig fram, alltid med kunden och nyttan i fokus. Här blir du en del av ett kompetent team som kontinuerligt utbyter kunskap, labbar och experimenterar genom exempelvis mobbprogrammering. Du är idag en erfaren .Net utvecklare som brinner för att både utveckla och att delta i design- och kravdiskussioner. Vi tror att du är en passionerad utvecklare som gillar problemlösning samt tycker komplex affärslogik är spännande.
Vår teknikstack består idag bl.a av:
 • NET (core/framwork)
 • EF Core, Dapper, SQL
 • Azure DevOps, Octopus deploy, Git
 • NServicebus, Sagas
 • React / Typescript
 • XUnit, MSTest)
 • Clean architecture
Vi hoppas att detta är tekniker du gillar nu men där vi kontinuerligt håller oss ajour med nya tekniker.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Sandra Peiper
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare