Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Backendutvecklare (.NET) med fullstack, Skandia

Talangfull backendutvecklare (.NET) med intresse för React? Vi söker dig till team med stort fokus på samarbete, Skandia - Bank IT

Här på Skandia hjälper vi varandra att växa och sätter stort värde i att inkludera alla i hela utvecklingsprocessen. Vi utvärderar kontinuerligt vårt arbetssätt och är inte rädda för att tänka om och pröva nytt, alltid med fokus på att tillsammans generera de bästa lösningarna till våra kunder!

Vi söker backendutvecklare (.NET) som tror att de smartaste lösningarna sker i ett nära samarbete i ett autonomt team!

Vi erbjuder dig
  • Marknadsledande bolag inom pension och försäkring vars funktion med att ge trygghet till alla medborgare blir extra viktig i oroliga tider.
  • Vara med och bidra till så att människor i samhället lånar på ett hållbart sätt
  • Jobba i en organisation med ett sömlöst samarbete mellan IT och affär där du konstant skapar affärsnytta till Skandias ägare tillika kunder
  • Fina förmåner som förmånliga bolån och billån, friskvårdsbidrag, subventionerade luncher, försäkringar, gym på kontoret och utökad föräldraersättning
Det här gör du hos oss

Här jobbar du med systemen kopplat till Skandias kunder som idag har ett lån. Här kommer du bl.a:
  • Involveras i hela utvecklingsprocessen såsom design, arkitektur, implementation och test
  • Optimera och effektivisera våra värdeleveranser mot kund genom att engagera dig och aktivt sprida DevOps-tänk och effektivisering av CI/CD processer
  • Både nyutveckling och förvaltning av affärskritiska och komplexa system
Exempel på vad du i närtid kommer att få jobba med är:
  • Implementera en meddelandedriven applikation med NServiceBus
  • Bygga om vår webbapplikation för att kunna öka kundernas möjligheter till självbetjäning
Ditt team och arbetsplats

Du ingår i enheten som jobbar med affären Låna som är uppdelade i 3 team. Ditt team fokuserar på Skandias kunder som idag har ett lån och de två andra teamen på de som vill ta ett lån och bedömningen om man får ta ett lån. I teamet finns alla roller representerade från både affär och IT för att säkerställa korta beslutsvägar och skapa förutsättningar för ett stort ömsesidigt engagemang. Skandia jobbar enligt SAFe och de har kommit långt i vårtderas agila mindset där devi levererar affärsvärde varje dag.

Skandias kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm och vi har ett flexibelt arbetssätt där vi växlar kontor och hemma, men försöker ses på kontoret någon dag i veckan.

Mer om dig

Här premieras samarbete högt med en stor vilja att tänka nytt och testa sig fram, alltid med kunden i fokus. Här blir du en del av ett härligt team som kontinuerligt utbyter kunskap, labbar och experimenterar genom exempelvis mobbprogrammering. Du är en person som tycker om att förbättra i stort som smått och du gör det med ett starkt driv och självledarskap. Du trivs med att arbeta tillsammans och är en utpräglad lagspelare där du utmärker dig genom att tydligt bidra till ett öppnare klimat.

Tekniskt har du din tyngd inom .NET men har intresse av att gå mot en fullstackroll med React & Typescript. Du har även bra koll på Entity framework, enhetstester och automtiska tester.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Sandra Peiper
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare