.NET Utvecklare till Skandia!

.NET Utvecklare till Skandia!

Är du en social och kreativ person med erfarenhet av samt ett brinnande intresse för utveckling? Vill du dessutom arbeta på ett innovativt bolag präglat av en öppen och kompetent miljö? Då är rollen som utvecklare på Skandia något för dig, sök redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Som utvecklare hos Skandia arbetar du främst med utveckling i C#/.net. I rollen får du möjlighet att delta i den tekniska förflyttning som sker hos Skandia idag som också är en förberedelse för molnet. Du får möjlighet att tillhöra ett familjärt och prestigelöst team med stora utvecklingsmöjligheter. Det är ett centralt team där du är med och ansvarar för att utveckla och förvalta de system som hanterar kundkännedom i syfte att förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism.

I rollen kommer du bland annat få arbeta med att utveckla och underhålla verksamhetskritiska system samt delta i designen av nya lösningar. Du är med och bidrar till att teamet befinner sig i teknikens framkant genom att anamma ny teknik. Utöver detta arbetar du enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework).

I teamet hittar du erfarna utvecklare, testare, scrummaster samt produktägare som arbetar med allt från kravförståelse, design och implementation till testautomatisering. Det är en miljö med högt i tak och god sammanhållning. Möjligheterna att få växa i och med teamet är stora.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Har erfarenhet av att utveckla inom något objektorienterat språk
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används internt inom bolaget
Det är inget krav men meriterande om du har erfarenhet av containers, kubernets eller Azure.

För att passa i rollen hos Skandia ser vi att du brinner för att utveckla och delta i design- och kravdiskussioner. Det krävs att du trivs i en miljö där det händer mycket, med ett högt tempo och kritiska moment. Som person strävar du efter kontinuerlig förbättring inom tekniken och arbetssätt, du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

OM KUNDFÖRETAGET:
Skandia är ett ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos dem är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper som värderar högst. De tror att samarbete tar dem längre än vad någon enskild person kan göra.

Skandia erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att deras kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. De erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för deras kunder genom rådgivning.

Av deras närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också bolagets ägare. Det är deras behov och intressen som de tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Skandia sitter inte inne med alla svaren, det är därför de behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas! Här ges du möjligheten att växa och utvecklas.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos Skandia.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: enligt överenskommelse
  • Placering: Kungsholmen, Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 18 apr 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?