Hoppa till innehåll
Skandia Fastigheter logotyp

Teknisk Projektledare till Skandia Fastigheter

Ansök nu
Som teknisk projektledare inom fastighetsnära IT skapar du framtidens fastigheter med fokus på smarta och innovativa lösningar!

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor - du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Vi erbjuder dig
  • Ett kundägt bolag som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina kunder, tillika ägare
  • En arbetsgivare som förenklar livspusslet och värderar balansen mellan arbete och fritid
  • Goda förmåner inom bland annat: försäkringar, bolån, friskvård etc.
  • Att bli en del av en organisation som genomsyras av värdeorden: Ansvar, Engagemang, Förnyelse och Tillsammans
  • En roll som ger stor frihet att själv kunna planera och genomföra arbetet utifrån dina och projektets önskemål och behov
Det här gör du hos oss

Som teknisk projektledare hos Skandia Fastigheter i Stockholm har du en nyckelposition med stort eget ansvar för att driva digitalisering av Skandias fastigheter. Här kommer du bland annat:
  • Planera, genomföra och underhålla teknisk implementation av fastighetsnät
  • Ansvara för installation och integration av ny teknik i fastigheter över stora delar av Sverige
  • Felsöka och koordinera åtgärder vid tekniska problem eller avvikelser
  • Ha löpande dialog och samarbeten med leverantörer och IT-driftpartners samt fånga utvecklingsbehov i dialog med verksamheten
Hos oss kommer du ansvara för att skapa en framtidssäkrad och ansluten fastighetsmiljö. Det kan innebära allt från implementation av AI-teknik till att öka säkerhet och bekvämlighet genom smarta proptech lösningar för samtliga fastigheter.

Ditt team och arbetsplats

Teknisk projektledare är en ny roll hos oss där du blir en del av ett team om ca 11 personer i roller som förvaltningsledare, it-koordinator och support. IT-avdelningen ansvarar för utveckling och förvaltning av verksamhetens IT-stöd, support och den digitala arbetsplatsen. Vi står just nu inför en spännande digitaliseringsresa där du har möjlighet att påverka framtidens fastigheter!

Vi har en hybrid arbetsplats där basen är på det centralt belagda kontoret på Jakobsbergsgatan 22 i Stockholm precis intill Mood-gallerian. I din roll ingår arbetsrelaterade resor.

Mer om dig

För att lyckas i rollen tror vi du haft en liknande roll som Teknisk Projektledare där du är van och trygg att driva större och mindre projekt självständigt. Vidare tror vi att du har en teknisk bakgrund med goda kunskaper inom nätverk och fastighetsnära IT. Det är mycket som händer inom fastighetsbranschens digitalisering där ditt intresse och nyfikenhet kring IoT, AI och proptech är viktigt för tjänsten.

Du är van vid en kommunikativ och koordinerande roll och tycker om att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål. Vidare är du lyhörd och strukturerad och kan på egna initiativ söka efter förbättringar, ta ett helhetsperspektiv och tillämpa dina tekniska kunskaper!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Linda Segerman
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag.
Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter - eller 1,1 miljoner kvadratmeter - huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.
Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare