Hoppa till innehåll
Skandia Fastigheter logotyp

Skandia Fastigheter söker Förvaltningsledare – IT

Ansök nu
Ta ägandeskap för IT-säkerhet som Förvaltningsledare hos Skandia Fastigheter - ansvar och förvaltning i fokus

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.
På Skandia Fastigheter erbjuder vi ett starkt varumärke och en verksamhet med långsiktigt perspektiv på medarbetare, fastigheter, kunder och affärer. Hos oss får du ett varierande och utmanande jobb i en varm och inkluderande kultur.

Vi erbjuder dig
  • Ett kundägt bolag som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina kunder tillika ägare
  • En arbetsgivare som värderar livspusslet och balansen mellan arbete och fritid
  • Goda förmåner inom bland annat: försäkringar, bolån, friskvård etc.
  • Bli en del av en organisation som genomsyras av värdeorden: Ansvar, Engagemang, Förnyelse och Tillsammans
  • Stora möjligheter att påverka och forma såväl området som rollen utifrån dina kunskaper och intressen
Det här gör du hos oss

Hos Skandia Fastigheter i Stockholm får du central roll där du som Förvaltningsledare driver, förvaltar och ansvarar för flertalet system med fokus på information- och IT-säkerhet. Här kommer du bland annat:
  • Samarbeta nära hela verksamheten där du driver och leder flera IT-projekt utifrån ett säkerhetsperspektiv
  • Ha löpande dialog och samarbeten med leverantörer och IT-driftpartners och fånga utvecklingsbehov i dialog med verksamheten
  • Initiera och driva förbättringsarbete av verksamhetskritiska affärssystem
  • Säkerställa att verksamheten följer uppsatta krav och säkerhetsriktlinjer inom exempelvis system, avtal, behörighet och användande.
  • Ansvara för förvaltningsplan, budgetering, avtal och licenser
Ditt team och arbetsplats

Teamet som du ingår i består av ca 10 personer i roller som förvaltningsledare, it-koordinator, projektledare och support. De ansvarar bland annat för förvaltning och utveckling av verksamhetens IT-stöd, den digitala arbetsplatsen och support.

Vi har en hybrid arbetsplats där basen är på det centralt belagda kontoret på Jakobsbergsgatan 22 i Stockholm precis intill Mood-gallerian.

Mer om dig

För att lyckas i rollen tror vi du har några års erfarenhet av en liknande roll som Förvaltningsledare och har arbetat med säkerhetsrelaterade frågor. Du är van vid en kommunikativ och koordinerande roll och tycker om att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål.

Vidare är du lyhörd och strukturerad och kan på egna initiativ söka efter verksamhetsförbättringar där du är trygg i att driva och kravställa projekt internt som externt. Vi förväntar oss inte att du är en säkerhetsexpert men det är viktigt att du har en bred generell förståelse och intresse för både information- och IT-säkerhet.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Linda Segerman
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag.
Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter - eller 1,1 miljoner kvadratmeter - huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktit god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare
Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare