IT-koordinator Skandia Fastigheter i Stockholm

IT-koordinator Skandia Fastigheter i Stockholm

Som IT-koordinator på Skandia Fastigheter i Stockholm blir du en nyckelperson i IT- driften på kontoret med stort eget ansvar

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med dem du möter. Och självklart är du intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar.

Vi erbjuder dig
  • Ett kundägt bolag som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina kunder tillika ägare
  • En arbetsgivare som värderar livspusslet och balansen mellan arbete och fritid
  • Goda förmåner inom bland annat: försäkringar, bolån, friskvård etc.
  • Bli en del av en organisation som genomsyras av värdeorden: Ansvar, engagemang, nytänkande och omtanke
  • En serviceinriktad roll där du blir en nyckelperson som uppskattas av hela verksamheten
Det här gör du hos oss

I och med att du kommer att arbeta i en koordinerande roll kommer du att samverka med samtliga funktioner inom organisationen. Du kommer bland annat att jobba med:
  • Administrera systembehörigheter och systeminställningar.
  • Ha löpande dialog med verksamhet, revisorer, leverantörer, IT-driftpartner.
  • Löpande information om nyheter till användare.
  • Uppdatera dokumentation såsom användarlathundar, onboardingprocess etc.
  • Utbilda eller arrangera utbildning för aktuellt system.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ingå i ett team som består av ca 10 personer i roller som systemförvaltare, projektledare och support som du kommer att ha ett nära samarbete med. De ansvarar bland annat för förvaltning och utveckling av verksamhetens IT-stöd, IT-säkerhet, den digitala arbetsplatsen och support.

Kontoret är centralt beläget på Jakobsbergsgatan 22 i Stockholm precis intill Mood-gallerian.

Mer om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett tekniskt intresse, är lösningsfokuserad och tycker om att jobba med människor. Du har tidigare erfarenhet av liknande roller som IT-koordinator eller från att ha jobbat i Servicedesk inom IT.

Du tycker om administration, är noggrann och har en stark känsla för service. I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör. Vidare drivs du av att ta egna initiativ och utmana dig själv i arbetet.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Linda Segerman
Email Mejla Linda Segerman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag.
Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter - eller 1,1 miljoner kvadratmeter - huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.
Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se