IT-chef till Skandia Fastigheter i Stockholm

IT-chef till Skandia Fastigheter i Stockholm

Ansvara, förvalta och utveckla Skandia Fastigheter i verksamhetsnära roll som IT -chef!

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med dem du möter. Och självklart är du intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar.

Vi erbjuder dig
 • Ett kundägt bolag som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina kunder tillika ägare
 • En arbetsgivare som värderar livspusslet och balansen mellan arbete och fritid
 • Goda förmåner inom bland annat: försäkringar, bolån, friskvård etc.
 • Bli en del av en organisation som genomsyras av värdeorden: Ansvar, engagemang, nytänkande och omtanke
 • Möjligheten att ansvara för och utveckla bolagets IT-strategi
Det här gör du hos oss

Hos Skandia Fastigheter i Stockholm får du central roll där du som IT-chef får ta ett helhetsgrepp samt förädla och leda förvaltningen av de verksamhetsnära IT-lösningarna. Du kommer även att:
 • Arbeta nära hela organisationen, bygga broar och främja samverkan med verksamheten samt förvalta och utveckla de digitala systemen
 • Ansvara för budget och resursfördelning inom din grupp.
 • Arbeta med rekrytering och vidareutveckling av teamet
 • Driva initiativ och ge förslag för olika lösningar som gynnar verksamheten från ett IT-perspektiv
 • Äga avtalen med Skandia Fastigheters olika leverantörer som rör den dagliga driften
 • Vara med och ta fram digital strategi för bolaget för att i längden göra arbetsvardagen smidigare för verksamheten.
Ditt team och arbetsplats

Ditt team består av ca 10 personer i roller som systemförvaltare, it-koordinator, projektledare och support. De ansvarar bland annat för förvaltning och utveckling av verksamhetens IT-stöd, IT-säkerhet, den digitala arbetsplatsen och support.
I din roll rapporterar du till CFO som du kommer ha ett tätt samarbete med. Vi har en hybrid arbetsplats där basen är på det centralt belagda kontoret på Jakobsbergsgatan 22 i Stockholm precis intill Mood-gallerian

Mer om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll sedan tidigare där du haft personal- och budgetansvar. Du har mycket god förståelse för IT-drift och har erfarenhet av att jobba i en beställarfunktion gentemot externa leverantörer.

Du är en god kommunikatör som vill verka för tvärfunktionella samarbeten inom organisationen. Du har förmåga att anta ett helhetsperspektiv och kan fånga upp verksamhetsbehov och krav samt översätta det till lösningar och processer som stöttar verksamheten. Vidare är du en coachande ledare som gillar att förfina och förtydliga processer, strategi och arbetssätt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Linda Segerman
Email Mejla Linda Segerman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag.
Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter - eller 1,1 miljoner kvadratmeter - huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.
Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se