Utvecklingsorienterad redovisningsekonom till internationellt bolag i Söderort

Utvecklingsorienterad redovisningsekonom till internationellt bolag i Söderort

SJR säker nu för kunds räkning en redovisningsekonom, som kommer att hantera den dagliga löpande redovisningen men som också kommer att arbeta lite med lönehantering. Dina uppgifter kommer bland annat att bestå av
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Bokningar
  • Reserveringar
  • Analys
  • Arbete med lönefiler och lönerapporter
Du kommer att tillhöra ett redovisningsteam om totalt 5 personer, och du rapporterar till Finance Manager.

Vår kund är en stor och internationell aktör som arbetar med framställning av oljebaserade produkter, och sitter i närheten av Globen i södra Stockholm. Du har möjlighet att arbeta på distans del av veckan.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i 6 månader. Därefter finns det för rätt person möjlighet till överrekrytering till kunden.

Vem söker vi

Vi tror att du som söker denna roll har ett par års erfarenhet av löpande redovisning, och vill ta nästa steg i din utveckling och vill arbeta i en internationell miljö. Du har en grundförståelse för lönehantering, och det är meriterande om du även arbetat med detta.

Du har en god systemvana, och det är meriterande om du arbetat i systemet JD Edwards men inget krav. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, och har även en god grundförståelse för Excel.

Som person ser vi att du är trygg i dig själv, noggrann, samt har en god social och kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av att arbeta i team, och är nyfiket lagd vad gäller att ta dig an nya utmaningar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-02-10

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.