Treasury Backoffice

Treasury Backoffice

Om tjänsten
Som Treasury backoffice hos vår kund kommer du att arbeta i en dynamisk koncern som befinner sig i en spännande förändring. I din roll som Treasury backoffice kommer du att arbeta nära övriga medarbetare i en bred och varierad roll där du kommer att få en mycket god inblick i hur hela treasuryfunktionen arbetar. Det närmsta teamet består av tre medarbetare. Rollen innebär att du kommer att ha kontaktytor ut mot kundens dotterbolag, banker samt interna kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start 1 mars 2023.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Likviditetsplanering och sammanställning/uppföljning av likviditetsprognos
  • Backofficerelaterade uppgifter såsom registrering av lån, deposits, betalningar
  • Avstämningar
  • Koncernintern netting, cashpooler och garantier
  • Rapportering och månadsbokslut
Huvudkontoret är beläget i centrala Stockholm, med möjlighet till hybridarbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från Backoffice/treasury. Du bör ha god förståelse för hur processerna inom ett treasury fungerar samt finansiella marknader och finansiella instrument. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Vidare är du en van systemanvändare och har goda kunskaper i Microsoft Excel. Kunden arbetar i treasury systemet Quantum.

Som person är du noggrann, strukturerad och serviceminded. Du är också ansvarstagande, kommunikativ och analytiskt lagd. Vidare trivs du i en bred och varierad roll samt bidrar gärna till att utveckla- och förbättra våra rutiner och arbetssätt. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra och har gärna många kontaktytor.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Atena Vinogradova. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-02-23.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.