Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Technical Accountant till internationellt försäkringsbolag

Ansök nu
Nu söker vi på SJR dig som är konsult till vår välrenommerade kund i försäkringsbranschen. Du kommer att tillsammans med ditt team jobba med b.la av bokföring av premier. I denna roll ställs det stora krav på att du är noggrann och administrativt lagd. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag som troligtvis övergår till anställning efter 6 månader. Uppdrag är start efter överenskommelse, men helst så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter;
  • Bokföring av premier och skador
  • Avstämningar mot kontraktsvillkor
  • In och utbetalningar
  • Rapportering
I denna tjänst har du mycket intern och extern kontakt med försäkringsbolag & försäkringsmäklare.

Vem söker vi;
Vi söker dig med eftergymnasiala studier inom ekonomi och med minst 2 års erfarenhet inom redovisning. Det är mycket meriterande om du tidigare jobbat med ovanstående arbetsuppgifter inom försäkring. Kunden jobbar i många olika system vilket gör att det ställs krav på att du är systemvan. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att trivas hos kunden bör du vara noggrann, snabblärd och en teamplayer. Du trivs i en administrativ roll och jobbar strukturerat samtidigt som du är kvalitetsmedveten. Du har en hög numerisk analytisk förmåga, är kommunikativ och jobbar självständigt. I denna roll får du möjlighet att jobba i en komplex miljö med kompetenta kollegor!
Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan;
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Skantz. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare