Hoppa till innehåll

Systemteknisk pensionskonsult till FörsäkringsGirot


SJR tillsätter nu en systemteknisk pensionskonsult till FörsäkringsGirot. Detta är ett konsultuppdrag med start under december/början av januari med anställning hos SJR där du kommer arbeta som uthyrd konsult till FörsäkringsGirot under en period om 12 månader inledningsvis. Därefter finns fina möjligheter att bli förlängd på uppdraget alternativt bli erbjuden en direktanställning hos FörsäkringsGirot.

FörsäkringsGirot har ett stort och fint kontor mitt i Stockholm city där dem umgås, arbetar, utvecklas och har kul tillsammans. Deras policy ger också stor flexibilitet vad gäller hemarbete.


Om tjänsten
I rollen som systemteknisk pensionskonsult bidrar ditt trevliga bemötande och din sociala kompetens till ökad kundnöjdhet. Dina kollegor på Pensionsservice består både av specialister och generalister som tillsammans säkerställer nöjda kunder. Just nu är FörsäkringsGirot i en fas som präglas av utveckling och digitalisering, och dem arbetar ständigt med att skapa bättre och mer kostnadseffektiva lösningar för sina kunder. Därför är det avgörande att du har ett stort systemintresse och att du gillar att utveckla processer som förenklar och samtidigt kvalitetssäkrar administrationen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som systemteknisk pensionskonsult ansvarar du för processen inom lönekoppling vid implementering av nya kunder. Du kommer vidare ansvara för:

- Vid behov stötta kunden avseende hur lönearter bör kopplas
- Säkerställa och genomföra implementation av löneartskoppling i enlighet med projektplan, med ansvar för kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet för den specifika delen av implementationen

Ansvarig för processen lönekoppling vid förändringar hos kund
- Ansvarig för dialog med kunden
- Säkerställa och genomföra nödvändiga förändringar av löneartskoppling men kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus

Löpande månatlig leverans
- Säkerställa att lönefiler inkommit i enlighet med tidplan
- Utföra kvalitetskontroller av indata i enlighet med processen för lönefilsimport
- Utföra lönefilsimport i enlighet med processen för lönefilsimport

Second line support avseende lönekoppling
- Återkoppla på ärenden till kund i enlighet med SLA

Intern support
- Stötta vid frågor kopplat till lönefilsimport och löneartskoppling

Fakturering vid ev. tilläggsuppdrag enligt avtal
- Registrera tilläggsdebitering


Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att har tidigare erfarenhet som systemvetare eller med lönesystem, från produktionsmässig datafilshantering eller dataöverföring . Du bör kunna XML eller HTML då det underlättar ditt dagliga arbete. Utöver ovan specifika systemönskemål har du en bred systemvana samt ett tekniskt/systemintresse samt god erfarenhet som Excel-användare. Vi söker dig som är kvalitetsorienterad, noggrann och du har hög kommunikationsnivå både mot kund och internt inom företag. Du har god kommunikativ förmåga med mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.


Om företaget
På FörsäkringsGirot erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor som alla bidrar till bolagets framgångar och gör arbetsplatsen till ”The Place to Be”, där vi jobbar och vinner som ett lag. För oss på FörsäkringsGirot är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi har ett mycket bra pensionserbjudande tillsammans med många andra fina förmåner för våra anställda. Vår arbetsplatsfilosofi innebär att du som medarbetare i hög grad själv avgör var du utför ditt arbete bäst, hemma eller på vårt fina kontor mitt i Stockholm.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Atena Vinogradova på 0723-943322. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-16.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga