Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Supply Chain Coordinator till Hydac

Ansök nu

Har du erfarenhet av
en likartad position i en liknande bransch? Vill du arbeta på ett bolag i en familjär atmosfär med mycket goda förmåner och där du har möjlighet att delvis arbeta hemifrån? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen
Som Supply Chain Coordinator på Hydac kommer du att tillhöra ett team på fyra personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Operativt ansvara för orderprocessen mot kund, produktion, inköp och konstruktion. Det dagliga arbetet består främst av orderregistrering samt hantering av leveransplaner, prognoser, lagernivåer, lageromsättning och dokumentation.
Du har möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Det är 37,5 timmars veckor och det finns möjlighet med flex. Utöver det har Hydac flera andra mycket attraktiva förmåner.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst två års relevant erfarenhet av likartade positioner i en liknande bransch. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet från ett tillverkande bolag och erfarenhet av SAP.

Som person är du social och driven. Du är modig, nyfiken och lösningsorienterad, rollen kräver god kommunikationsförmåga och eget initiativ. Du är även analytiskt och är genuint intresserad av affärer. Vidare är du prestigelös och bidrar till att upprätthålla den goda sammanhållningen som idag är i gruppen.

Om företaget
HYDAC är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Vi tillhandahåller lösningar inom industriella applikationer och mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system. HYDAC Sverige är ett helägt dotterbolag till HYDAC International, som grundades 1963. Vi är familjeägda och på HYDAC Sverige är vi drygt 70 anställda. Vi har huvudkontor i Spånga och lokalkontor i Borås, Falun och Örnsköldsvik. Utöver våra kontor har vi närvaro i hela Sverige. Som en internationell grupp har vi ett globalt nätverk av expertis och kan uppfylla marknadens stränga kvalitetskrav och stödja dig som en expertpartner. Med närmare 10 000 anställda världen över kan vi ge våra kunder snabb och lokal support.

Ansökan

I denna rekrytering har Hydac valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson på Sebastian.Ragnarsson@sjr.se. Vi gör urval och intervjuar löpande. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juli 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare