Senior kundsupportmedarbetare till FörsäkringsGirot

Senior kundsupportmedarbetare till FörsäkringsGirot

SJR tillsätter nu en Senior kundsupportmedarbetare till vår kund FörsäkringsGirot.

FörsäkringsGirot är en stor och välkänd aktör inom förvaltning av tjänstepension, och sitter i inbjudande lokaler i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via SJR med tillträde så snart som möjligt och uppdraget är inledningsvis 6 månader, därefter är tanken anställning hos FörsäkringsGirot.

Om tjänsten

Som Kundsupportmedarbetare ansvarar du för on-boarding och effektiv administrationsprocess av försäkringar och pensioner för våra kundföretag. Du arbetar med olika typer av kundärenden med betoning på support via telefon och ärendehanteringssystem som bland annat berör betalningar, premier, kollektivavtal, pensioner, löner och så mycket mer. Du guidar kunden bland olika rapporteringssätt och samverkar med försäkringsbolag för att nå optimala lösningar.

Just nu är FörsäkringsGirot i en fas som präglas av utveckling och digitalisering, och dem arbetar ständigt med att skapa bättre och mer kostnadseffektiva lösningar för sina kunder. Därför är det avgörande att du har ett stort systemintresse och att du gillar att utveckla processer som förenklar och samtidigt kvalitetssäkrar administrationen.

I den konsultativa delen av rollen bidrar ditt trevliga bemötande och din sociala kompetens till ökad kundnöjdhet och din nyfiket analytiska och utvecklande sida till ökat kundvärde.

Dina kollegor på Pensionsservice består av fantastiska specialister och generalister som alla vill trivas tillsammans, må bra och säkerställa nöjda kunder.

FörsäkringsGirot har ett stort och fint kontor mitt i Stockholm city där dem umgås, arbetar, utvecklas och har kul tillsammans. Deras policy ger också stor flexibilitet vad gäller hemarbete.

Vem är du?

Du är en driven och nyfiken person med skinn på näsan och du är van att leda dig själv. Tack vare ditt trevliga sätt och din kommunikativa förmåga har du lätt att bygga goda relationer och du gillar verkligen att utveckla och hjälpa såväl kunder som kollegor.
  • Några års erfarenhet av arbete med ekonomi, pensioner, försäkringar och/eller löneadministration
  • Gedigen och bred systemvana samt ett teknik/systemintresse
  • God erfarenhet som Excel-användare
  • Stort intresse för löneprocessen relaterat till pensioner samt av utredningsarbete
  • Hög social kompetens och ett nyfiket och tillmötesgående förhållningssätt
  • God kommunikativ förmåga med mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift
  • Har du dessutom högre utbildning inom ekonomi eller har arbetat som konsult tidigare, är det meriterande.
Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-02-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.