Senior Accountant Rillion

Senior Accountant Rillion

RILLION (fd Palette) Experter på elektronisk fakturahantering

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa?

Är du en lagspelare med genuint intresse för siffror?

Vi söker en Senior Accountant till vårt redovisningsteam

Vi är experter på automation, men vår passion är människor. Vi automatiserar finansiella processer, med fokus på elektronisk fakturahantering, inköp och avtal. Men framför allt hjälper vi våra kunder till en roligare och enklare vardag på jobbet.

Om tjänsten

Som Senior Accountant på Rillion kommer du att arbeta i en internationell och dynamisk miljö där du ingår i ett fantastiskt team av kollegor som arbetar och stöttar varandra och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Du kommer att vara en nyckelspelare i redovisningsteamet med ansvar för redovisningen gällande bla månads- och årsbokslut och konsolidering tillsammans med Redovisningschefen.

I rollen ingår att arbeta aktivt med att utveckla och förbättra processer och samtidigt stötta kollegorna och även utmana befintligt arbetssätt. Du arbetar även nära kollegor inom övriga funktioner i företaget både med den legala rapporteringen samt som stöd gällande ekonomi.

Då Rillion också har verksamhet i Finland, Danmark, Norge och USA kommer man att ha ett nära samarbete med kollegorna i dessa länder samt med externa revisionsbyråer.

Din bakgrund

Du har en universitetsexamen i ekonomi med redovisningsinriktning eller liknande utbildningsbakgrund.

Du har några års erfarenhet av att ha arbetat brett med redovisning gärna som redovisningskonsult samt arbetat med koncernredovisning.

Erfarenhet från ERP-system, gärna NetSuite, MS Office och van att arbeta med ekonomiprocesser. Meriterande är erfarenhet av lönehantering.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vem är du?

Du tycker om att driva utveckling och förbättra processer framåt för att underlätta och utveckla arbetet för företaget och kollegorna.

Viktigt för dig är ett gott samarbete och att hålla en hög servicenivå både inom den egna gruppen samt med företagets olika funktioner både i Sverige och övriga länder.

När du får arbeta på djupet med detaljerna i bokföringen för att sedan snabbt ställa om till att jobba med övergripande projekt på en hög nivå för att utveckla och underlätta arbetet då trivs du som allra bäst.

Rillion är en arbetsgivare där alla har samma möjligheter. Vi tror att mångfald är en stor del av vår framgång, vi diskriminerar ingen pga ras, hudfärg, religion, ålder eller något annat som skyddas av lagen. Kom och arbeta hos oss!

Ansökan

I denna rekrytering har Rillion valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Törnqvist 0708 231 884.

Arbetet med urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Titel: Senior Accountant
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.