Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Redovisningsekonom

Ansök nu
Vi på SJR söker nu dig som är redovisningsekonom till ett konsultuppdrag på 8 månader där du till stor del kan arbeta på distans. Du kommer att arbeta nära den ekonomiansvarige och det är ni som utgör ekonomiavdelningen. I din roll arbetar du med allt från reskontror upp till bokslut. Uppdraget startar i mitten av augusti och pågår till slutet av april.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att arbeta med hela flödet inom redovisningen som innebär b.la;
  • Kund och leverantörsreskontran
  • Avstämningar av balanskonton
  • Succesciv vinstavräkning
  • Projektcontrolling
  • Månadsbokslut
I denna roll kommer du även att sköta rapporteringen till moderbolaget och vara behjälplig vid årsbokslut.

Vem söker vi;
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom ekonomi och tidigare arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifterna samt är trygg i hela flödet. Kunden arbetar i systemen Fortnox och Blikk vilket är meriterande, men inte ett krav, om du har arbetat i. Kunden ser gärna en person som tidigare har jobbat på redovisningsbyrå.

Som person är du van vid att självständigt driva ditt arbete framåt, du är van att arbeta strukturerat och håller deadlines. Du har lätt för att möta olika människor, är hjälpsam och flexibel. Du bör vara kommunikativ, stresstålig och prestigelös.

Anställning;
För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta Anette Skantz. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare