Redovisningsekonom till Nordisk Renting

Redovisningsekonom till Nordisk Renting

Har du utbildning inom ekonomi alternativt arbetat med det tidigare? Vill du arbeta på ett bolag med en öppen och serviceinriktad kultur? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du blir en del av Finance-teamet på sju personer och kommer att rapportera till Head of Finance. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för leverantörs- och kundreskontra samt reseräkningar med tillhörande redovisning. Du kommer även att sköta vissa arbetsuppgifter för Treasury back office. Nordisk Renting är en nordisk koncern och man kommer att arbeta med bolag verksamma i Norden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvar för processer gällande reskontra för leverantörer, kunder samt Treasury back office
  • In- och utbetalningar
  • Balansavstämningar
  • Upprätthålla en effektiv kontrollmiljö
  • Stödja förändringsarbete
  • Stödja med andra administrativa uppgifter vid behov
  • Del av revisionsprocessen
Du kommer få arbeta i ett team med kompetenta medarbetare där alla arbetar tillsammans. Du har möjlighet att arbeta hemifrån flera dagar i veckan om så önskas. Nordisk Renting sitter i centrala Stockholm i MOOD gallerian.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi alternativt har arbetat med ekonomi tidigare. Du har en förståelse för det ekonomiska flödet och har goda kunskaper i svenska samt engelska. Det är meriterande om du har goda kunskaper i finska.

Som person har du hög arbetsmoral, god samarbetsförmåga och är strukturerad. Du är även hjälpsam och trygg i dig själv.

Om Nordisk Renting
Nordisk Renting grundades 1986 och är sedan 2003 en del av NatWest koncernen (f.d RBS Group). Nordisk Renting är ett fastighetsägande bolag med starkt fokus på kundens strategi och erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar för strategiskt viktiga fastigheter för kunden. Våra kunder består av medelstora till stora företag samt kommunala och statliga partners i Norden. Vi utgår alltid från våra kunder och deras behov, och kan därmed applicera vår lösning på många olika typer av fastigheter och geografiska lägen. Visionen är att bygga långa kundrelationer - där Nordisk Renting är en långsiktig partner som bidrar till en ökad stabilitet för våra kunder.

Ansökan
I denna rekrytering har Nordisk Renting valt att samarbeta med SJR. Arbetet med urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson, Sebastian.Ragnarsson@sjr.se

Vi arbetar med kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/integritetspolicy/

Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.