Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Redovisningsekonom till Fora

Ansök nu
Är du en erfaren redovisningsekonom som vill fortsätta att utvecklas i en varierad roll tillsammans med dedikerade kollegor? Värdesätter du att arbeta på en trevlig arbetsplats i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm där du även erbjuds ett hybridbaserat arbetssätt? Då kan rollen som Redovisningsekonom hos Fora vara ditt nästa steg!

Om tjänsten

Fora befinner sig i en spännande och utmanande förändringsresa med stora satsningar inom digitalisering och processeffektivisering. Målet är nöjdare kunder och en stärkt kundupplevelse. Framgången ligger i kraften och kunskapen hos våra medarbetare och i vår kultur som verkar för ständiga förbättringar och personlig utveckling.

Ekonomi och Verksamhetsstöd utgörs av avdelningarna Projektkontor, Internservice, Controlling samt Redovisning. Till Redovisningsgruppen söker vi nu en Redovisningsekonom.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom hanterar du redovisningen för Fora AB samt en stiftelse där redovisningen avseende en förvaltad portfölj ingår. Du är en del av grupp på två Redovisningsekonomer, ekonomiassistent och Redovisningsspecialist/Teamledare. Som Redovisningsekonom har du en bred redovisningsroll i en transaktionsrik verksamhet och du hanterar alltifrån likviditetsplanering, skatteberäkningar till förbättringsarbete arbetssätt och i system.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Löpande redovisning
  • Bokslut och årsredovisning
  • Rapportering
  • Skattefrågor och deklarationer
  • Företagsförsäkringar
  • Likviditetsplanering
  • Kontakt med myndigheter, revisorer och bank
Din profil

Vi söker dig med eftergymnasiala studier inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet inom redovisning. Du behöver självständigt kunna hantera bokslutsarbete i enlighet med K3. Har du även gjort årsredovisningar är det meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat i transaktionsrika verksamheter med komplexa flöden tidigare. Ett stort systemintresse är en fördel och erfarenhet av U4 Business World, SAP och Power BI är mycket meriterande. Men viktigast är att du har erfarenhet från något större ekonomisystem. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en god samarbetsförmåga och ett prestigelöst sätt. Vidare ser vi gärna att du är förändringsbenägen och är bra på att både lösa problem och kommunicera.

Foras medarbetare

För att passa in på Fora tror vi att du är proaktiv, driven och älskar att samarbeta. Du är nyfiken och delar med dig av din kunskap samt välkomnar olika perspektiv och förslag på lösningar.

Du sätter ett stort värde i att vara en god ambassadör för Fora. Och, oavsett vad du jobbar med hos oss vet du att din kompetens bidrar till vår resa mot ett enklare Fora för kunderna.

Utöver det tar du, precis som vi andra, ansvar för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång och för att sprida en god stämning på arbetsplatsen.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundkontroller innan anställning.

Ansökan

I denna rekrytering har Fora valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på sara.borgestrom@sjr.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av processen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Fora

Fora är ett serviceföretag som hanterar kollektivavtalade pensions- och försäkringslösningar för över 235 000 företag och deras 3,9 miljoner anställda. En viktig del av ett tryggt arbetsliv och företagande är pension och försäkringar. Genom att förtydliga och förenkla vill vi erbjuda våra kunder en så enkel pensions- och försäkringslösning som möjligt. Vi som arbetar på Fora gör skillnad för våra kunder genom att omsätta kunskap till nytta. Det är service och gör Fora till länken för ett tryggare arbetsliv. På Fora får vi energi och glädje av att jobba tillsammans för att hjälpa våra kunder. Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och självklart omfattas alla medarbetare av kollektivavtal.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson
Sara Borgeström
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare