Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom med intresse av system

Om tjänsten
Nu söker vi på SJR en konsult som är redovisningsekonom och som har förståelse för redovisning av projekt. I rollen kommer du ha mycket kontakt med olika avdelningar i företaget. Uppdraget är med start omgående och 6 månader framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du att supportera många delar i organisationen och rollen är väldigt varierande med många olika roliga arbetsmoment. Det är en blandning av löpande arbetsuppgifter men mest uppföljning, stöd åt organisationen och att jobba proaktivt. Du kommer bland annat att jobba med:
- Fakturering & krediteringar
- Framtagande av månadsrapporter vid bokslut
- Reservering
- Uppföljning och bokning
- Utredningar och problemlösningar i projekt
- Stöd vid upplägg och stängning av projekt samt övriga frågor som rör projektmodulen

Kunden kommer under denna period även att byta system vilket gör att det ställer krav på att du trivs i ett systembyte.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som en har en högskoleutbildning inom ekonomi och har jobbat med redovisning i något år och även har förståelse för redovisning i projekt. Du har en stor systemförståelse och är van att jobba i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas hos kunden söker vi dig som är driven och har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du strukturerad. Du är serviceminded, nyfiken och prestigelös. Du gillar att jobba och vara en del av ett team men samtidigt jobba självständigt framåt. Du är positiv och sprider härlig energi omkring dig och är social och utåtriktad.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin på 076 647 16 65. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare