Hoppa till innehåll

Redovisningsansvarig


Har du minst två års arbetslivserfarenhet inom redovisning? Vill du arbeta i centrala Stockholm i en bred nyckelroll med mycket ansvar? Vill du arbeta i ett härligt team på ett bolag på tillväxtresa? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Nu söker Enklare Ekonomi Sverige AB en redovisningsansvarig till deras växande team. Som redovisningsansvarig kommer du att ha en nyckelroll inom ekonomiavdelningen och ansvar för en rad viktiga arbetsuppgifter. Ekonomiavdelningen består idag utav två personer och kontoret är beläget i centrala Stockholm vid centralstationen i nya fina lokaler.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Löpande redovisning
* Hantera leverantörs- och kundreskontra
* Kvittoredovisning
* Bankavstämningar och balansavstämningar
* Konsolidering och kassaflödesanalys
* Moms-, arbetsgivardeklarationer och inkomstdeklarationer
* Månadsbokslut inklusive diverse förarbete och rapportering
* Upprätta årsbokslut
* Kontakt och samordning med revisorer
* Kommunikation med bank, leverantörer, kunder och interna avdelningar rörande finansiella frågor
* Delta aktivt i budgetarbete
* Ad-hoc uppgifter


Lämplig bakgrund
Du har relevant utbildning inom ekonomi/ redovisning och mellan 2-5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet med betoning på Excel samt goda datakunskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ och trivs i en roll med många interna och externa kontaktytor. Du kan även förklara komplexa saker på ett enkelt sätt samt är noggrann och ansvarsfull. Vidare har du en god analytisk förmåga, positiv inställning och trivs i en föränderlig miljö.

Om företaget
Enklare Ekonomi är ett dynamiskt företag inom finansbranschen som strävar efter att göra ekonomisk rådgivning tillgänglig och enklare för alla. Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att uppnå sina finansiella mål genom att erbjuda kvalitativ rådgivning och skräddarsydda lösningar. I takt med vår tillväxt, letar vi nu efter en Redovisningsansvarig. En person som kan vara spindeln i nätet för vår ekonomiavdelning och som brinner för att uppnå högsta kvalitet i redovisning och finansiell rapportering. Är du redo att ansluta dig till ett dynamiskt team och vara med och forma ekonomiavdelningens framtid? Vänta inte, bli en del vår resa nu

Ansökan
I denna rekrytering har Enklare Ekonomi Sverige AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson på Sebastian.Ragnarsson@sjr.se. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga