Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Redovisningsansvarig till världsledande företag i Södertälje

Vill du utvecklas i din roll som redovisningsansvarig? Vill du arbeta på ett av Sveriges finaste bolag där du får alla förutsättningar att samla på dig värdefulla meriter för din kommande karriär?

Till vår kund, ett världsledande företag inom lastbils- och busstillverkning tillsätter SJR nu en Redovisningsansvarig till en av vår kunds redovisningsenheter.

Företaget sitter i fina lokaler i Södertälje med bra kommunikationer. Urval pågår löpande så varmt välkommen snarast med din ansökan. Detta är ett långt konsultuppdrag på 12 månader med start så snart som möjligt. För rätt person finns möjligheten därefter att bli anställd direkt hos vår kund eller förlängd på uppdraget.

Företaget tillämpar en hybrid modell där du förväntas jobba på plats i Södertälje ca 2 dagar i veckan.

Arbetsuppgifter:

Rollen som Redovisningsansvarig innebär dels arbetsuppgifter som:
  • Bank- och kontoavstämningar
  • Löpande bokföring samt bokslut och koncernrapportering månadsvis.
Rollen innebär också att du kommer ansvara för att aktivt driva förbättringar inom området för redovisning och rapportering genom projekt och andra förbättringsgrupper där det är viktigt att omvandla behov till tydliga mål och leveranser.

Är du den vi söker?

För att lyckas och trivas i rollen är du en positiv och nyfiken person som kommer med förslag till förbättringar och förändringar. Vi önskar att du är driven, noggrann och strukturerad. Du ser vad som behöver göras samtidigt som du är dina kollegor behjälplig vid behov. Ekonomyrket är ett serviceyrke och du har många kontaktytor ute i organisationen och måste därför trivas med det.

Vi tror att du har någon form av utbildning inom ekonomi och 3-5 års erfarenhet av liknande uppgifter. Du talar och skriver flytande på svenska & engelska samt är duktig på Excel. Har du erfarenhet av affärssystemet Oracle är det starkt meriterande.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-04-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare