Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Nyutexaminerade till uppdrag inom Bank & Finans

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du läst ekonomi på universitet/högskola och nyligen tagit examen? Vi på SJR hoppas att vi har ditt nästa jobb och för att komma i kontakt med oss är du välkommen att registrera ditt CV här!

Om tjänsten
Vi på SJR har nu flera spännande uppdrag inom Bank & Finans och vi söker dig som är i början på din karriär. Vi har uppdrag inom exempelvis;
- Backoffice; Fond, Aktier och Värdepapper
- AML och KYC
- Kundservice på bank
- Administrativa tjänster inom Bank & Finans
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som nyligen tagit examen från universitet/högskola inom ekonomi. Du kanske har haft extrajobb vid sidan av dina studier, antingen inom ekonomi, bank/finans eller inom servicesektorn.


Personliga egenskaper
Som person är du driven, nyfken och har en hög social förmåga. Som konsult är du snabblärd och trivs i föränderliga miljöer samtidigt som du gillar att utvecklas och lära nytt.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-05

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare