Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Nyutexaminerad ekonom till attraktiv bolag inom försäkringsbranschen

Ansök nu
SJR tillsätter nu betalningsekonom till ett uppdrag hos en av våra attraktiva kunder inom försäkringsbranschen. Vår kund sitter i fina lokaler i Stockholms innerstad. Företaget tillämpar en hybrid modell där du förväntas jobba på plats ca 2 dagar i veckan. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som pågår i 6 månader. Därefter kan det bli aktuellt med förlängning på uppdrag.
Vi ser denna möjlighet för dig som är nyutexaminerad som vill få in ett fot inom försäkringsbranschen.

Om tjänsten

I din roll som administratör/betalningsekonom kommer du ansvarar för bokföring, kundservice, och administration. Du kommer att ha en bred roll där du tillsammans med 10 kollegor hanterar placering av inkommande premier, både löpande och inflyttat kapital, samt sköta relaterad bokföring. Vidare kommer ni tillsammans i arbetsgruppen se till att fördela varje dags arbetsuppgifter för att möta uppsatta mål. Du kommer även vara delaktig i administration av den dagliga fondhandeln för dess kunder.

Din bakgrund
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller arbetat med bokföring och kundservice tidigare. Du trivs i en roll med inslag av både kundservice, ekonomi och komplexitet.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och trivs med ett högt tempo. Du är en person som är kvalitetsmedveten, noggrann, lättlärd, kommutativ och stresstålig. Vidare är du van att arbeta självständig och vågar ta egna initiativ där det behövs, samtidigt som du trivs i en grupp. Vidare är du strukturerad, prestigelös och en problemlösare. Du behärskar både engelska och svenska både skriftligt och muntligt. Du känner dig bekväm att arbeta i Excel.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Atena Vinogradova. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-05-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare