Hoppa till innehåll

Nyutexad till roll som KYC Administratör

Om tjänsten
Är du i början av din karriär och vill få in foten inom finans och KYC/AML? Då är det dig vi söker!
Vår kund är ett av Nordens ledande finansbolag som på den svenska marknaden har ett brett utbud av finanseringstjänster gentemot både företag och privatpersoner genom leasing och avbetalning.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som KYC Administratör kommer du vara en viktig del i arbetet med utredningar kopplade till KYC och AML och du kommer främst att arbeta med transaktionsmonitorering och rapportering till myndigheter.
Att löpande och strukturerat arbeta med uppdatering av kundinformation för att hela tiden ligga i fas med KYC-regelverket är något som också är oerhört viktigt och därför behöver teamet nu stärka upp med två konsulter för att matcha det ökade antalet kunder

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som nyligen tagit ekonomiexamen från högskola/universitet och som vill få in en fot inom KYC/AML området.Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är positiv, serviceinriktad och ansvarsfull samtidigt som du som har förmågan att skapa förtroende, arbeta strukturerat och leverera en god service. Du trivs i ett högt tempo och är en lagspelare inriktad på det gemensamma resultatet. Vidare är du bra på att kommunicera både i tal och skrift.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Markus. Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 mån, med stor chans till förlängning. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-15.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga