Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Nyutexad till roll inom KYC / AML

Ansök nu
Vår kund är ett av Nordens ledande finansbolag som på den svenska marknaden har ett brett utbud av finanseringstjänster gentemot både företag och privatpersoner genom leasing och avbetalning. Kunden sitter i centrala Stockholm och erbjuder en hybridroll med hemarbete två dagar per vecka.

Rollen
Du kommer att löpande och strukturerat arbeta med uppdatering av kundinformation. Vår kund arbetar ständigt med att ligga i fas med KYC-regelverket och därför behöver därför stärka upp teamet ytterligare för att matcha det ökade antalet kunder. I din roll som KYC / AML administratör kommer du vara en viktig del i arbetet med:
  • Utredningar kopplade till KYC och AML
  • Transaktionsmonitorering
  • Rapportering till myndigheter.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 12 mån, med chans till förlängning


Din profil

Vi söker dig som är i början av din karriär. Vi ser gärna att du nyligen tagit din examen inom ekonomi från högskola/universitet och som vill få in en fot inom KYC/AML området.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är positiv, serviceinriktad och ansvarsfull samtidigt som du som har förmågan att skapa förtroende, arbeta strukturerat och leverera en god service. Du trivs i ett högt tempo och är en lagspelare inriktad på det gemensamma resultatet. Vidare är du bra på att kommunicera både i tal och skrift.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-01.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.

Varmt välkommen med din ansökan!


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare