Nordic Infucare AB söker Inköps- & Logistikspecialist

Nordic Infucare AB söker Inköps- & Logistikspecialist

Om Nordic Infucare AB

Nordic InfuCare är ledande inom behandling av kroniska sjukdomar i hemmiljö.

Nordic InfuCare har som mål att bidra till en ökad självständighet och förbättra livskvaliteten för patienter som lider av kroniska sjukdomar. Vi gör detta genom att tillhandahålla innovativa lösningar inom medicinteknik och läkemedel, samt genom att stödja sjukvården och patienter som vårdas i hemmet.

Vi arbetar med produkter och tjänster inom Diabetes, Kardiologi, Pulmonologi, Immunologi och Neurologi/Parkinson.

Våra 120 anställda servar patienter i samtliga nordiska länder. NordicInfu Care AB ägs av Air Liquide.

Till vårt kontor, beläget i Stockholm Alvik, söker vi nu en duktig och driven Inköps- & Logistikspecialist.

Rollen

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Inköps- & Logistikspecialist inom Supply Chain är att optimera, förbättra och monitorera Supply chain-processer och lagernivåer, utfärda inköpsprognoser och inköpsordrar kopplade till kommersiell leverans av företagets produkter samt boka och monitorera transporter. Dina kontaktytor är stora och innefattar bland annat samarbete med avdelningarna Commercial, Quality & Regulatory, Finance och Customer Experience. Du kommer även att arbeta nära våra tredjepartslogistik-partners i Norden och våra leverantörer, främst inom Europa.

Som Inköps- & Logistikspecialist ingår även ansvaret för en av företagets största leverantörer och tredjepartslager.

Du kommer att vara en viktig del av ett team på fyra personer som operativt rapporterar till arbetsledaren för teamet och funktionellt till chefen för Supply Chain.

Kvalifikationer

Vi söker företrädesvis dig som har en akademisk examen och några års erfarenhet i en liknande roll, gärna inom medicinteknik eller läkemedelsindustrin.

Du är van att arbeta i ett affärssystem och har en god förståelse för Supply Chain och dess relaterade processer. Rollen ställer krav på ett proaktivt förhållningssätt och ett eskaleringstänk samt en kommersiell förståelse och god förmåga att se helheten. För att lyckas i rollen behöver du även vara analytisk, operativ, kommunikativ, pedagogisk och ha en förmåga att arbeta mot multifunktionella team på en internationell arena.

Din personlighet är viktig och vi värdesätter att du har ett "make it happen"-synsätt, är ödmjuk, nyfiken och prestigelös. Vidare är du strukturerad, driven, flexibel och välkomnar utveckling och förändring med ett öppet sinne.

Du är van att kommunicera på engelska i såväl tal som skrift.

Som företag erbjuder vi:
  • Möjligheten att jobba för ett företag som gör skillnad och verkligen sätter kunden i fokus
  • En internationell miljö
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Korta beslutsvägar
  • Ett "krossfunktionellt" arbete
  • Ett företag som bryr sig om sina anställda
  • Kontor med attraktivt läge vid Alviks strand
  • Friskvårdsbidrag, bonus och andra förmåner som vi gärna berätta mer om
Kontaktinformation

I denna rekrytering samarbetar Nordic Infucare AB med SJR. För ytterligare information om denna tjänst och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Anders Dareholt, Rekryteringskonsult på +46 (0) 704 71 59 09 eller William Lindbom, Talent Acquisition Manager på +46 (0) 73 383 55 99

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy:

https://sjr.se/integritetspolicy/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.