Kvalitetsansvarig till Ludvig & Co

Kvalitetsansvarig till Ludvig & Co

Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1300 medarbetare på drygt 130 orter och över 70 000 kunder. Vi erbjuder tjänster inom ekonomi, skatt, lön, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för företagare.

Om tjänsten

Ludvig & Co är inne i en förändringsresa och söker nu en ny kollega till rollen som Kvalitetsansvarig. Uppdraget innebär att leda, utveckla och följa upp koncernens ledningssystem och processer. Vi söker dig som har kunskap inom kvalitets- och hållbarhetsfrågor och som har erfarenhet från likvärdig roll.
För att lyckas hos oss förväntas du vara kommunikativ och handlingskraftig.

Du kommer passa för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Då fokus ligger på kvalitet och processer krävs det att du har ett noggrant, strukturerat och analytiskt arbetssätt. Du brinner också för att göra det svåra enkelt och besitter förmågan att forma processer som är tydliga och lätta att efterleva. Du kommer att rapportera till Jessica Hodge, Chefsjurist, och ingå i teamet Bolagsjuridik & Compliance som idag består av tre jurister.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Planera, genomföra och följa upp koncernens arbete med intern- och externrevision.
 • Ansvara för att ledningssystemets struktur, innehåll och utveckling stödjer koncernens strategi, affär och behov.
 • Ansvara för att förvalta, utveckla och implementera processorienterad verksamhetsutveckling tillsammans med processägare och andra intressenter.
 • Äga och utveckla Kvalitetssäkrings- och Kvalitetsrevisionsprocessen.
 • Bistå och stödja organisationen i koncernens hållbarhetsarbete och hållbarhetsrapportering
  Vem är du?

  Självgående, kommunikativ och strukturerad person som arbetar systematiskt. Du delar generöst med dig av dina goda kunskaper för att stötta och hjälpa vår verksamhet att utvecklas. Vi tror att du har ett mycket stort intresse för dina frågor och ser till att hålla dig uppdaterad via smart omvärldsbevakning.

  För att lyckas i rollen tror vi att du har:
  • relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • en bred erfarenhet av kvalitets- och processfrågor från liknande roller
  • erfarenhet av revisionsarbete
  • erfarenhet av projektledning
  • förmåga att kommunicera till olika målgrupper
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • intresse av hållbarhets- och miljöfrågor
  Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

  Om Ludvig & Co

  Ludvigs ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. I en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.

  Ludvig & Co är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare i Universums årliga mätning. Ludvig & Co får 2022 placering nummer 18. I mätningen för Sveriges Bästa Arbetsgivare är det de egna medarbetarna som bedömer sin arbetsgivare. Drygt 200 medarbetare har i mätningen betygsatt Ludvig & Co som arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och att vilja rekommendera sin arbetsgivare, samt hur deras intresse ser ut för att byta arbetsgivare.

  Vad erbjuder Ludvig & Co?

  När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du börja där du är och nå dit du vill. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering bygger vi stolthet och skapar den bästa arbetsplatsen att jobba på.

  Ludvig erbjuder även förmåner så som flextid och möjlighet till distansarbete, friskvårdsbidrag. Förkortad arbetstid del av sommarhalvåret.
  Brett utbud av utbildningar, kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP och bra försäkringslösningar.

  Ansökan

  I denna rekrytering har Ludvig & Co valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Therese Kraft på 076-879 91 95. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande så vänta inte för länge med din ansökan. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

  Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

  Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

  Titel: Kvalitetsansvarig
  Mer info
  Kontaktperson Therese Kraft
  Telefon 076 879 9195
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Organisation & ledning
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (5 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.