Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Junior redovisningsekonom till utbildningsföretag på Södermalm

Ansök nu
Är du en redovisningsekonom som är i början av din karriär, och som vill utvecklas inom såväl redovisning som digitalisering?

Om tjänsten
SJR erbjuder nu ett spännande uppdrag som redovisningsekonom ute hos vår kund som är ett växande utbildningsföretag, och som riktar sig till barn och unga med stödbehov. Din roll kommer att fokusera på skolintäkter, vilket bland annat innefattar
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar av balanskonton
  • Avstämning av ersättningar för skolelever
  • Delaktighet i bokslut
I rollen ingår många kontaktytor via telefon och mail, framför allt med företrädare för skolor och annan utbildningsverksamhet. Det är därför viktigt att du är orädd inför att lyfta luren, samt att du har en god kommunikativ förmåga.

Vår kund ligger relativt långt fram inom digitaliseringen, så det finns goda chanser att utvecklas och lära sig mer om du exempelvis är intresserad av AI-verktyg.

Du kommer att sitta på Södermalm i centrala Stockholm, och du kommer att ingå i ett team om 4 personer som rapporterar till ekonomichef. Det finns möjlighet att arbeta på distans del av veckan, efter introduktion och upplärning.

Detta är ett konsultuppdrag via SJR, med start omgående oh som pågår i 6 månader. Därefter kan det eventuellt finnas möjlighet till förlängning.

Vem söker vi?
För att bäst lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är i början av din karriär inom redovisning; kanske har du arbetat några år som ekonomiassistent och vill ta nästa steg. Du är trygg i förståelsen för det ekonomiska flödet.

Vi ser att du har en god förståelse för ekonomisystem, och det är meriterande om du tidigare arbetat i Visma Net. Har du därtill en förståelse och ett intresse för AI-verktyg, samt för en väl digitaliserad redovisningsprocess, är även detta en stark fördel. Du har även en god förståelse för att arbeta i Excel.

Du kommunicerar på svenska utan problem i tal och skrift, eftersom många kontaktytor internt och externt förekommer.

Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad, orädd och kommunikativ. Du har även en förmåga att tänka proaktivt, och är intresserad av att ta del av utveckling och digitalisering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Skantz på 076-647 16 66. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-02.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare