Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Junior internrevisor till Samsung i Kista

Ansök nu
SJR tillsätter nu en junior internrevisor till Samsung. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader som anställd konsult hos SJR och med start omgående. Samsung sitter i fina lokaler i Kista.

I rollen som internrevisor ansvarar du för att granska och säkra affärsprocedurer och processer baserat på Samsungs fastställda policys och manualer. Intern revision är huvudfokus, då du stöttar inom revisionsrelaterade uppgifter och rutiner. Du är även systemadminitratör för de system som används och du måste därför också ha en god förståelse för både affärsprocesser och system.

Inom din roll som internrevisor har du flertalet kontaktytor inom organisationen, exempelvis med processledare, processägare, ledning och chefer på respektive avdelning. Du kommer att tillhöra Audit & Risk Management som består av fyra personer samt gruppchef.

Arbetsuppgifter

Rollen omfattar i stort nedan angivna områden;
  • Intern kontroll - genomföra rutinmässiga och periodiska revisioner i system
  • Systemadministratör - underhålla/uppdatera system och stödja användare
  • Övervakning - övervaka arbetsflöden och processer samt utreda och rapportera in avvikelser
  • Dokumentation - revidera och uppdatera manualer tillsammans med processägare samt arbeta med regelbunden support
  • Övrigt ad hoc support i dialog med din chef
Kvalifikationer och erfarenhet

För att lyckas i denna roll har du universitetsexamen eller högre inom företagsekonomi. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom intern kontroll eller har relevant erfarenhet inom ekonomiområdet, gärna i ett globalt företag. Har du erfarenhet från någon av BIG 4 byråerna är det meriterande. Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, speciellt i Excel där vi ser att du är på avancerad nivå. Meriterande är också om du har erfarenhet av system- och processutvecklingsprojekt. Då rollen har flertalet kontaktytor både nationellt och internationellt är det av yttersta vikt att du kommunicerar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, engagerad och organiserad. Därtill är du analytisk och har en god problemlösningsförmåga. Du är en person som är öppen och nyfiken samt drivs av utmaningar. Vidare är du stresstålig, självgående och van vid att arbeta mot deadlines. Då rollen har många kontaktytor är det viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv inställning.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-05.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juli 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare