Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Junior ekonom till Betalsupport på finansbolag

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om tjänsten
Vi söker dig som är i början av din karriär och som har ett stort intresse för finans och ekonomi.
Vår kund är en av Nordens ledande finansbolag inom leasing och avbetalning för både privat- och företagskunder. Kontoret ligger centralt i Stockholm City och du blir en del av ett mindre sammansvetsat team och kunden erbjuder en hybridroll med distansarbete två dagar per vecka.Huvudsakliga arbetsuppgifter
Betalsupport är en avdelning inom Kundcenter Finans och är en viktig del av kundens affärskedja då alla betalflöden sköts av denna grupp. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bli hantering av in- och utbetalningar till och från kunder och leverantörer samt administration av provisioner och hantering av hela processen kring autogiro. Rollen är bred och utmanande då du kommer att hantera såväl enkla och snabbt avklarade frågor/ärenden till mer djupgående och komplicerade betalningsutredningar.

Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du är nyutexaminerad ekonom från högskola/universitet. Har du under din studietid arbetat extra som ekonomiassistent är det meriterande. Du är en van Excel användare och trivs i en roll med många interna och externa kontakter.

Personliga egenskaper
Som person har du ett noggrant och strukturerat arbetssätt och ett analytiskt tänkande. Du har ett stort siffersinne och är lösnings- och möjlighetsorienterad samt trivs att arbeta i ett mindre team.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Atena Vinogradova. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SJR. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-13.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare