Junior Controller till Södermalm

Junior Controller till Södermalm

Nu söker vi på SJR en controller till vår kund på Södermalm. Du kommer ha en blandad controllertjänst och vi söker dig som är i början av din karriär och har jobbat i ca 3 år med redovisning/controlling. Det här är uppdraget för dig som vill utvecklas vidare i en controllerroll och få möjlighet att komma till ett snabbrörligt bolag med högt i tak. Uppdraget är med start i början av maj och sträcker sig till och med november, med god chans till förlängning eller att uppdraget övergår i en anställning direkt hos kund.

Arbetsbeskrivning;
Du kommer att tillhöra ett härligt ekonomiteam som arbetar tätt tillsammans samtidigt som du kommer få möjlighet att driva dina egna arbetsuppgifter framåt. I rollen ingår b.la;
  • Analysera och följa upp utgifter för de nordiska länderna
  • Medverka i budget- och prognosprocessen
  • Månadsrapportering tillsammans med Controlling-teamet
Du kommer även att arbeta med punktskatteredovisning, IFRS16 och andra blandade ekonomirelaterade uppgifter.

Kvalifikationer;
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och du ska ha jobbat med redovisning/controlling i ca 3 år. Du är flytande i tal och skrift i både engelska och svenska. Du har ett stort systemintresse och kommer jobba i SAP, Power Query och Excel.

För att trivas hos kunden tror vi att du är en positiv person och en utpräglad lagspelare med ett eget driv. Du tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Därtill har du en hög analytisk förmåga, har lätt för att skapa kontakt och förtroende. Vidare är du kommunikativ Du är prestigelös och flexibel och håller deadlines.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Skantz. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-03-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 maj 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.