Junior Business Controller till välkänd aktör

Junior Business Controller till välkänd aktör

Vi på SJR söker nu en Junior Business Controller till ett konsultuppdrag på 2 år. Kunden är en välkänd aktör inom sin bransch och nu kommer de att göra en digitaliseringsresa och du kommer tillhöra avdelningen IT. Uppdraget är start omgående och i 2 år framåt. Därefter finns stor chans att du blir anställd hos kunden. Kunden sitter i Råsunda och du kommer vara på plats några dagar i veckan.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att jobba i ett team som jobbar med finansiell planering och koordinering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • Planering och uppföljning av budget och prognos
  • Rapportering och samarbete med IT Management
  • Rapportering och samarbete med IT Business
  • Rapportering till finans
Du kommer även vara delaktig i ekonomiadministration såsom fakturahantering och kostnadsfördelning. I denna tjänst har du mycket kontakt internt vilket ställer krav på att du är kommunikativ.

Vem söker vi;
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alt. IT och några års erfarenhet från ekonomirelaterat arbete, gärna som ekonomiassistent. Du har mycket goda kunskaper i Excel och lätt för övriga system. Du är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.

För att trivas i denna roll tror vi att du är ansvarsfull, driven och analytisk. Du trivs i en föränderlig miljö där du får vara med och påverka. Du har en härlig energi och är en teammänniska. Du jobbar flexibelt, är strukturerad och prestigelös.

Visst låter det som ett roligt och långt uppdrag?

Varmt välkommen med din ansökan

Ansökan;
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Anette Skantz. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-03-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.