Hoppa till innehåll

Office Coordinator/Inkassohandläggare till PRA Group


PRA Group fortsätter sin resa och söker nu en positiv och serviceinriktad Office Coordinator/Inkassohandläggare till deras kontor i Solna. Har du erfarenhet av administrativt arbete och vill ta nästa steg i karriären i en bred och varierad roll? Då är det dig vi söker! Hos PRA Group strävar de för att medarbetarna ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Om tjänsten
Som Office Coordinator/Inkassohandläggare kommer du att underlätta den dagliga verksamheten genom att bistå med administrativ support till vårt Inkassoteam såväl som att hjälpa våra kunder att bli skuldfria genom att hitta lösningar som fungerar för båda parter. Du kommer att ingå i en grupp med ca 10 kollegor och rapporterar till Collection manager.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Skötsel av kontoret
* Hantering av inkommande och utgående post samt adressuppdateringar
* Hantera filer/fellistor
* SPOC för leverantörer samt inköp av kontorsmaterial
* Besvara inkommande email samt hantera signallistor/ inkassoåtgärder
* Hantering av skuldsanering, dödsbo och konkurser, skuldförfrågningar.
* Inkommande samtal från skuldsatta/ utgåendesamtal till skuldsatta
* Varierande administrativa uppgifter

Tjänsten är placerad i PRA's nya lokaler i Solna i närheten av Mall of Scandinavia.

Lämplig bakgrund
Du har en gymnasieutbildning samt har dokumenterad och flerårig erfarenhet av kundkontakt och administrativa uppgifter. Svenska språket behärskar du obehindrat och har även goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person är du engagerad, positiv och serviceinriktad. Du är också noggrann, proaktiv och drivs av att lära dig nya saker.


Vad erbjuder vi
En utvecklande roll där du har möjlighet att lära dig mer inom inkassobranschen.
En roll inom ett bolag som strävar efter en högpresterande kultur och tillhör de världsledande aktörerna inom inkasso.

Tjänstens omfattning är 100% med anställning direkt hos PRA, start omgående eller enligt överenskommelse. Distansarbete är möjligt upp till två dagar i veckan. Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till en friskvårdstimme per vecka.Om företaget
PRA Group är en internationell koncern som har verksamhet i 18 länder. Koncernens svenska bolag, PRA Group Sverige, är ett inkassobolag som arbetar med ett långsiktigt fokus och som värderar kundvård högt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar PRA Group med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070-4715908. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb