Hoppa till innehåll

Handläggare utbetalning


Vill du arbeta på ett mycket välkänt bolag med oerhört gott rykte i en prestigelös miljö? Vill du arbeta i ett superhärligt team som hanterar allt som har med pensionsutbetalningar att göra? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
AMF söker en Handläggare till Team Utbetalning som i dagsläget består av ett sammansvetsat team bestående av fyra medarbetare och en teamledare. Teamet arbetar huvudsakligen med att löpande handlägga, kontrollera och utreda ärenden gällande pensionsutbetalningar samt driver och bidrar till ständiga förbättringar inom både arbetssätt och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Handlägga och kontrollera pensionsutbetalningar, returer, återkrav, skatt och kontrolluppgifter
* Utreda kundärenden och ha kontakt med externa parter
* Delta i och driva utveckling, uppdrag och test i samverkan med andra team och avdelningar i bolaget
* Ansvara för löpande processförbättringar


Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande tjänst, gärna med kunskaper inom tjänstepension. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Lumera och/eller Salesforce samt har IFU Diplom eller ekonomisk utbildning. Vi ser att du har god datavana och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Denna roll ger dig en unik möjlighet att utvecklas i en organisation som är ledande inom sin bransch. Om du har relevant bakgrund och personlighet och är redo för en ny spännande utmaning, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och analytisk med ett lösningsorienterat synsätt. Du tar ansvar för teamets arbetsuppgifter samt bidrar till att utveckla och effektivisera teamets arbetssätt och processer. Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid din personlighet där du är ansvarsfull, har hög initiativförmåga och är driven.

Om företaget
AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på mer än 750 miljarder kronor, har vi ett stort samhällsansvar, och är en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden. Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans. Vår vision är en framtid att se fram emot. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.

Ansökan
I denna rekrytering har AMF valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908. Vi gör urval och intervjuar löpande. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 jan. 2024 (48 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Hässleholm
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga