Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Erfaren redovisningsekonom till internationellt bolag i city

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med start omgående. I den här rollen ingår du i en ekonomifunktion bestående av sex medarbetare och du fullt ansvar för bolagets löpande redovisning. Du kommer att arbeta i en roll med olika kontaktytor som förutsätter god kommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Ansvara för bolagets löpande redovisning
* Kvartalsvis momsrapportering
* Arbeta med månads-, del- och årsbokslut
* Framställa och analysera kostnadsrapporter
* Upprätta budget, prognoser och analyser av månadens resultat

Lämplig bakgrund
Till denna roll söker vi dig som har en akademisk examen eller flera års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vi ser gärna att du har arbetat brett med redovisning, både högt och lågt, samt att du har ett genuint systemintresse. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du självgående, flexibel och noggrann med en förmåga att se hela processen och föreslå lösningar och förbättringar i arbetet. Tjänsten förutsätter att du är social och tydlig i din kommunikation samt tar eget initiativ och ansvar i din roll. Vidare ser vi att du är en prestigelös person som både uppskattar och bidrar till ett gott lagarbete.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Lindqvist. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga