Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Erfaren Pensionshandläggare till FörsäkringsGirot

Ansök nu
SJR tillsätter nu en erfaren Pensionshandläggare till vår kund FörsäkringsGirot.

FörsäkringsGirot är en stor och marknadsledandeaktör inom förvaltning av tjänstepension, och sitter i inbjudande lokaler i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via SJR med tillträde i början av oktober och uppdraget är inledningsvis 6 månader, därefter finns stora chanser till förlängning eller överrekrytering till FörsäkringsGirot.

Om tjänsten

Som Pensionshandläggare ansvarar du för on-boarding och effektiv administrationsprocess av försäkringar och pensioner för våra kundföretag. Du arbetar med olika typer av kundärenden med betoning på support via telefon och ärendehanteringssystem som bland annat berör betalningar, premier, kollektivavtal, pensioner, löner och så mycket mer.

Just nu är FörsäkringsGirot i en fas som präglas av utveckling och digitalisering, och dem arbetar ständigt med att skapa bättre och mer kostnadseffektiva lösningar för sina kunder. Därför är det avgörande att du har ett stort systemintresse och att du gillar att utveckla processer som förenklar och samtidigt kvalitetssäkrar administrationen.

I rollen som Pensionshandläggare bidrar ditt trevliga bemötande och din sociala kompetens till ökad kundnöjdhet. Dina kollegor på Pensionsservice består av fantastiska specialister och generalister som alla vill trivas tillsammans, må bra och säkerställa nöjda kunder.

FörsäkringsGirot har ett stort och fint kontor mitt i Stockholm city där dem umgås, arbetar, utvecklas och har kul tillsammans. Deras policy ger också stor flexibilitet vad gäller hemarbete

Din bakgrund
Du är en driven och nyfiken person med skinn på näsan och du är van att leda dig själv. Tack vare ditt trevliga sätt och din kommunikativa förmåga har du lätt att bygga goda relationer och du gillar verkligen att utveckla och hjälpa såväl kunder som kollegor.
  • Några års erfarenhet av arbete med kundservice och/eller ekonomi, pensioner/försäkringar.
  • Gedigen och bred systemvana samt ett teknik/systemintresse.
  • God erfarenhet som Excel-användare.
  • Hög social kompetens och ett nyfiket och tillmötesgående förhållningssätt.
  • God kommunikativ förmåga med mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.
  • Eftergymnasialutbildning, gärna från högskola inom ekonomi eller motsvarande.
Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-10-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

FörsäkringsGirot arbetar du tillsammans med 50-tal engagerade kollegor som arbetar för missionen att alla anställda i Sverige ska få rätt pension tack vare FörsäkringsGirot. Som marknadsledande i branschen står vi inför en spännande framtid där vi utvecklar nya lösningar för att möta kundernas behov av försäkrings- och pensionsadministration. Vi har ett mycket fint förmånserbjudande för våra anställda och trots att vi är ett mindre företag har vi en stor trygghet i våra stabila ägare SPP, SEB Pension och Försäkring, Länsförsäkringar och Skandia.

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 nov. 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare