Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Erfaren Ekonomiassistent till bygg och fastighetsbolag

Ansök nu
Har du erfarenhet av att ha jobbat i en bred roll som ekonomiassistent och har ett intresse av system?

Då är det här den perfekta rollen för dig!

Vi på SJR tillsätter nu en erfaren ekonomiassistent till vår kund inom bygg och fastighetsbranschen. Du kommer jobba självständigt och ha hela ansvaret för kund- och leverantörsreskontra med stöttning av dina kollegor. Ekonomiavdelningen består av ca 8 personer och de sitter i fräscha lokaler på Kungsholmen.

Detta är ett så kallat hyr/köp där tanken är att du kommer vara konsult via SJR i 6 månader och sen bli överrekryterad till kund om alla parter är nöjda. Start på uppdraget är så snart som möjligt men senast i början av augusti.

Arbetsuppgifter:

I din roll som ekonomiassistent kommer du ansvara för bland annat nedan uppgifter. Rollen är bred och varierande.
  • Kontroll och upplägg av nya leverantörer och kunder
  • Kontering av ankomstregistrerade fakturor
  • Påminnelse och inkasso
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Periodiseringar av kostnader och intäkter
  • Du kommer vara bolagsanvarig över 3 markbolag där du kommer upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. (bara några få transaktioner per år)
  • Systemansvar
Vem söker vi?

Vi söker dig som har jobbat självständigt med ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare och är trygg i din kompetens. Det är meriterande om du har arbete med differsierad och omvänd moms. Du har genuint intresse för system och är en god systemanvändare. Har du arbetat med Visma DSE sedan tidigare är det meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att drivs av att ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter och driver ditt dagliga arbete självständigt framåt. Vidare ser vi gärna att du tycker om att komma med förbättringsförslag och tar en egen roll att utföra dem. Som person är prestigelös, initiativtagande samt gillar att arbeta med repetitiva samt lite mer komplexa arbetsuppgifter. För rätt person finns det mycket utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin, emma.levin@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare