Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomiassistent till internationellt försäkringsbolag

Ansök nu
SJR söker för kunds räkning en driven ekonomiassistent till ett internationellt försäkringsbolag i City. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och fram till oktober 2024. Du kommer tillhöra ett engagerat och kompetent team på 8 personer.

Arbetsuppgifter;
Du kommer tillsammans med dina kollegor att b.la jobba med;
  • Löpande bokningar av premier och skador
  • Kontinuerlig kräva in utestående fordringar och sköta kontakten med mäklarna avseende dessa
  • Tillgodose analyser och sammanställningar till underwriters när det rör bokningar/betalningar
  • Genomföra kontroller och följa särskilda processer i samband med kvartals stängningar
I denna roll får du även möjlighet att bidra aktivt till att effektivisera och rationalisera manuella processer samt att det finns utvecklingsmöjligheter inom teamet.

Vem söker vi;
Vi söker dig som har eftergymnasialutbildning inom ekonomi och har jobbat med ekonomi/administrativa arbetsuppgifter i minst 1 år. Du har lätt för att sätta dig in i olika system. Hos kunden har man internationella kontakter vilket ställer krav på att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

För att trivas hos kunden bör du vara noggrann, analytisk och strukturerad. Du är lättlärd och hjälpsam, samtidigt som har nyfiken. Du har lätt för att skapa relationer och sprider härlig energi omkring dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan;
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Skantz. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare