Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomiassistent till Fora

Ansök nu
Är du en ekonom i början på karriären som vill fortsätta att växa och utvecklas i en varierande roll med komplexa flöden? Vill du bidra till en viktig verksamhet där du tillsammans med ett dedikerat team ansvarar för kundreskontran? Nu söker Fora en systemintresserad ekonomiassistent.


Om tjänsten

Som ekonomiassistent blir du en del av redovisningsgruppen på 12 personer, varav 5 ekonomiassistenter. Tjänsten är bred och inom teamet roteras vissa arbetsuppgifter samtidigt som du har egna fokusområden där analys och utredningar kommer att utgöra en stor del. Rapportering sker till redovisningschefen.

I rollen jobbar du främst med kundreskontrauppgifter så som in- och utbetalningar, kassa och avstämningar, månadsrapportering samt hantering av komplexa transaktioner och flöden. Arbetsuppgifterna inkluderar också att vara behjälplig och besvara frågor från bl a kundcenter och inkasso-partner. Du kommer också att lägga fokus på att bidra till ständig förbättring av arbetssätt och utveckling av system.

I arbetet ingår även att delta i olika samarbetsforum och projektarbeten där du förväntas driva dina aktiviteter framåt. Tjänsten innebär mycket kontakter främst internt.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi gärna med inriktning redovisning. Alternativt att du har annan motsvarande eftergymnasial utbildning. Vidare ser vi gärna att du har någon form av erfarenhet av att jobba med kundreskontra. Även erfarenhet av leverantörsreskontra är meriterande, gärna inom större flöden. Vi förutsätter att du har lätt för system och har du erfarenhet av SAP är det ett stort plus. Jobbet kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en flexibel, noggrann, analytisk och handlingskraftig lagspelare. Du gillar att jobba framåtriktat med eget ansvar samtidigt som du månar om relationer till kollegor och samarbetspartners. För att passa i rollen bör du också vara prestigelös, strukturerad och lösningsorienterad. Nyfikenhet, förändring och utveckling är naturligt för dig samtidigt som du gärna hjälper andra att komma framåt. Har du dessutom en pedagogisk ådra och gillar att dela kunskap och information med kollegor är det en fördel.

Foras medarbetare
För att passa in på Fora tror vi att du är proaktiv, driven och älskar att samarbeta. Du är nyfiken och delar med dig av din kunskap samt välkomnar olika perspektiv och förslag på lösningar.

Du sätter ett stort värde i att vara en god ambassadör för Fora. Och, oavsett vad du jobbar med hos oss vet du att din kompetens bidrar till vår resa mot ett enklare Fora för kunderna.

Utöver det tar du, precis som vi andra, ansvar för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång och för att sprida en god stämning på arbetsplatsen.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundkontroller innan anställning.

Ansökan
I denna rekrytering har Fora valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på sara.borgestrom@sjr.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av processen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Fora

Fora är ett serviceföretag som hanterar kollektivavtalade pensions- och försäkringslösningar för över 235 000 företag och deras 3,9 miljoner anställda. En viktig del av ett tryggt arbetsliv och företagande är pension och försäkringar. Genom att förtydliga och förenkla vill vi erbjuda våra kunder en så enkel pensions- och försäkringslösning som möjligt. Vi som arbetar på Fora gör skillnad för våra kunder genom att omsätta kunskap till nytta. Det är service och gör Fora till länken för ett tryggare arbetsliv. På Fora får vi energi och glädje av att jobba tillsammans för att hjälpa våra kunder. Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och självklart omfattas alla medarbetare av kollektivavtal.

Film om Fora
Mer info
Kontaktperson
Sara Borgeström
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare