Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomiassistent med inriktning på projekt

Vi på SJR söker nu en ekonomiassistent som kommer jobba med framför allt leverantörsreskontran och fakturering i projekt till en trivsam kund på Kungsholmen. Rollen är bred och förutom ekonomiarbetet kommer du att vara behjälplig mot kundens konsulter. Uppdraget är start omgående och 6 månader framåt och därefter ser kunden att du blir anställd hos dem. De jobbar ca 3 dagar på plats.

Arbetsuppgifter;
  • Månadsfakturering kring projekt
  • Handha allt kring leverantörsfakturor dagligen
  • Veckovis timrapportering
  • Projektuppföljning
I denna tjänst kommer du även vara konsulternas förlängda arm till ledningen. Du har mycket kontakt i denna roll både internt och externt vilket gör att det ställer krav på att du är kommunikativ och har lätt för att skapa ett förtroende.

Vem söker vi;
Vi söker dig som tidigare har jobbat med ekonomi minst några år och är trygg i den rollen samtidigt som du har förståelse för projekt. Du har lätt för att sätta dig in nya system och är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att trivas i denna roll tro vi att du är strukturerad och noggrann, samtidigt som du förstår helheten. Du har lätt för att ta olika sorters människor och drivs av att få människor att trivas. Hos kunden hjälps alla åt att sköta kontoret så det är av vikt att man är prestigelös i detta. Du har positiv inställning och ser lösningar på både komplexa och lättare arbetsuppgifter.

Visst låter det som en bred och rolig tjänst?
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan;
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Skantz. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-03-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare