Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till bolag vid Arlanda flygplats

Ansök nu
Vi på SJR söker nu dig som har erfarenhet från Leverantörsreskontran. Du kommer i denna roll att tillhöra en grupp på 10 personer och vara den som har ansvarar för leverantörsreskontran.

Vår kund som är en ledande aktör inom sin nisch vill att du mestadels är på plats på deras kontor vid Arlanda flygplats. Uppdraget är med start omgående och är inledningsvis på 6 månader med anställning hos SJR och chans till förlängning hos vår kund därefter.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att vara den i ekonomiteamet som jobbar självständigt med leverantörsreskontran vilket i huvudsak kommer att vara b.la;
  • Registrera leverantörsfakturor
  • Ansvara för mailboxen med leverantörsfakturor
I tjänsten ingår även annan ekonomiadministration samt att stötta dina övriga kollegor vid behov.

Vi söker dig;
Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi och har jobbat med liknande arbetsuppgifter i minst 3 år och trivs i rollen som ekonomiassistent. Har du tidigare jobbat i Agresso och i Read Soft är det men merit men inget krav men du bör ha lätt för att sätta dig in system. Du är flytande i tal och skrift i framför allt svenska men då kunden är stor aktör på marknaden kan det även komma mail och fakturor på engelska.

För att trivas hos kunden tror vi du är flexibel, prestigelös och hjälpsam. Din styrka sitter i att förstå leverantörsfakturaflödet och du trivs med det. Du tar ansvar och är pålitlig samtidigt som du är en teammänniska och bidrar till härlig stämning på kontoret.

Låter det som dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-10-11.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare