Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Din Bil

Har du arbetat med kundreskontra tidigare? Vill du arbeta i ett superhärligt team som har stor kompetens och som värnar om varandra? Då kan det här vara jobbet för dig!

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag hos SJR med ambitionen om ett hyrköp och anställning hos Din Bil efter sex månader. Vi ser gärna tillträde på tjänsten under april månad.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer att arbeta på Din Bils huvudkontor i fina Hammarby sjöstad med ett härligt kompetent kundreskontrateam på 5 personer. Det är en bred roll i ett företag med stora flöden, här kommer du få chans till att utvecklas med många nya arbetsuppgifter.

Dina dagliga arbetsuppgifter tillsammans med teamet är främst att arbeta med inbetalningsfiler, påminnelser, inkassoregistrering, intern och extern support via mail och telefon.

Utöver detta kommer du även att arbeta med kreditbevakning, kreditbedömningar, skapa kundfakturor, matcha kundfakturor och kundregistervård.

Du har möjlighet att arbeta hemifrån halva tiden och flextid finns. Under introduktion önskas dock att du är 100% på kontoret.

Erfarenhet och kvalifikationer
  • Arbetslivserfarenhet av kundreskontra (minst 3 år)
  • Grundläggande kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat med Visma Control tidigare
Som person är du serviceminded, kommunikativ och prestigelös. Du hjälper gärna till där det behövs och bidrar till att bibehålla den goda stämningen som är i teamet. Vidare är du trygg och stabil som gärna har ett sinne för att hitta förbättringar och gillar utmaningar.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-04-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Din Bil
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare