Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomiassistent inom kund- & leverantörsreskontra till bolag i city

Ansök nu
SJR tillsätter nu en Ekonomiassistent inom kund- & leverantörsreskontra till ett uppdrag hos en av våra kunder med kontor på Sveavägen i centrala Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som pågår i 6 månader. Därefter kan det bli aktuellt med förlängning på uppdraget eller överrekrytering till kunden.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

I din roll som ekonomiassistent inom kund- & leverantörsreskontra kommer du ansvara för nedan uppgifter. Rollen är bred och varierande.

Arbetsuppgifter;
  • Hantera leverantörsfakturor i Palette/Rillion.
  • Avstämningar kunder
  • Avstämningar leverantörer
  • Fakturering
  • Kontrollera saldon
  • Betala fakturor genom att verifiera transaktionsinformation, schemalägga, förbereda utbetalningar och erhålla betalningsauktorisering.
  • Förbereda finansiella rapporter genom att samla in, analysera och sammanfatta kontoinformation och trender.
Vem söker vi;
Vi söker dig som har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i minst 5 år och helst i stora och komplexa flöden. Du har stor systemvana och har du tidigare jobbat i Rillion/Palette samt Unit 4/Agresso är det starkt meriterande.

Som person tror vi att du är trygg i dig själv, är van att fatta egna beslut samtidigt som du trivs i ett team. Du kan driva dina egna arbetsuppgifter framåt och håller alltid deadlines. Självklart jobbar du prestigelöst är flexibel med en härlig energi. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Visst låter det som ett roligt uppdrag?

Vart välkommen med din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig, Anette Skantz .Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-06-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare