Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomi- och systemadministratör till uppdrag i City

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett intresse för projekt, ekonomi och system, och vill arbeta i en spännande roll med många kontaktytor? Då vill vi gärna låna en minut av dig till att läsa om denna spännande möjlighet!

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en ekonomi- och systemadministratör, som kommer att ha en viktig roll i implementeringen av Microsoft Dynamics FO. Du kommer dels att säkerställa faktura- och ekonomiflödet inom leverantörsreskontran, men kommer även att arbeta med tidrapportering och annan personaladministration.
Du kommer att tillhöra ett team om 7 personer. Vår kund är verksam i bygg och anläggningsbranschen, och sitter i inbjudande lokaler i hjärtat av Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta på distans del av veckan. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår i 6 månader. För rätt person kan det därefter finnas möjlighet till överrekrytering till kunden.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Din roll kommer bland annat att innefatta
- Kontering, kontroll och avstämningar i projekt samt underhåll av system för leverantörsreskontra och inköpssystem
- Hantera administration av tidrapporteringsverktyg WEBB-tid (intern - och externtimmar). Upplägg nya användare och licenshantering.
- Säkerställa tidrapporteringprocessen följs inom organisationen och uppdatering av projektrapportering i ekonomisystem.
- Fakturering till kund samt förbereda verifikationer för vidarefakturering och fakturering.
- Hantering IT behörigheter
- Delaktig i månads- kvartals- och årsbokslut
- Övrig förekommande ad-hoc uppgifter
- Support till verksamheten avseende leverantörsfrågor, tidrapportering och projektkostnader
- Upprättande av nya projekt i affärssystem enligt kontrakt och budget
- Framtagning av underlag för fakturering. Uppdatering av faktureringsplaner
- Framtagning av underlag till projektrapportering
- Support till projektledning avseende underlag och frågor kring projektuppläggning


Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker denna roll har erfarenhet av arbete med systemadministration, alternativt att du har flerårig erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har erfarenhet av arbete i Dynamics FO eller Medius. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet, och det är önskvärt att du har en utbildning inom ekonomi eller närliggande.

Personliga egenskaper
Det är meriterande om du arbetat inom HR-administration eller som office manager, men detta är inget krav. Centralt för denna roll är att du har ett stort intresse för att arbeta i system, att du är en förändringsbenägen och kommunikativ person samt att du har en god social förmåga och kan hantera många kontaktytor.
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.


Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustav Kendel. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-10

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb