Ekonom med inriktning obestånd till Advokatfirman Fylgia

Ekonom med inriktning obestånd till Advokatfirman Fylgia

Är du ekonom med erfarenhet av obeståndshandläggning och söker nästa utmaning? Vill du jobba på en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik på toppmodernt kontor mitt i centrala Stockholm? Advokatfirman Fylgia erbjuder nu en spännande möjlighet att jobba på vår ekonomiavdelning för obestånd. Detta är en direktrekrytering med anställning hos Advokatfirman Fylgia .

Arbetsbeskrivning

Ditt roll som obeståndsekonom innebär att självständigt handlägga avslut i konkurser och slutföra bokföringen enligt förmånsrättslagen. Du sköter även banktransaktioner, avstämningar, skattedeklarationer och jobbar i nära kontakt med övriga affärsstödet, jurister och förvaltare.

Vem söker vi?

Du har tidigare arbetslivserfarenhet av obeståndshandläggning och redovisning och har en vilja att utvecklas långsiktigt i vår organisation. Som person är du noggrann och effektiv med en förmåga att kunna göra prioriteringar och att jobba strukturerat. Du jobbar självständigt och tar ansvar för att varje ärende utförs med en hög kvalitet. Vi ser även att du tar egna initiativ, driver ditt ärende framåt och jobbar lösningsfokuserat. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Därtill är du intresserad av att förbättra processer och verkar för digitalisering och moderna arbetssätt.

Krav
  • Arbetslivserfarenhet av obeståndshandläggning
  • Kunnig i bokföring enligt förmånsrättslagen
Meriter
  • Kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på redovisning eller motsvarande
  • Erfarenhet av arbete som redovisningskonsult
  • Utbildning inom obestånd
  • Erfarenhet av programmen Klartext eller Saturnus
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

På Fylgia arbetar vi brett inom svensk och internationell affärsjuridik och erbjuder våra klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor. Vi vill ha långsiktiga relationer med våra klienter och skapar det genom hög tillgänglighet, personlig kontakt och ett stort engagemang för klienternas verksamhet.

På Fylgia blir du en del av en uppskattad byrågemenskap som präglas av professionalitet, affärsmässighet och hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att ständigt modernisera våra arbetssätt både för att öka klientnöjdheten och för att på bästa sätt främja utveckling och kompetenshöjning för våra medarbetare.

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SJR. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-02-25. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.