Controller till välkänt bolag inom retail

Controller till välkänt bolag inom retail

Nu hjälper vi vår kund inom retail att hitta en stjärna att förstärka sitt controllerteam med!

Uppdraget är tänkt att börja omgående och kontraktet kommer inledningsvis löpa 6 månader framåt. Kunden har fina lokaler centralt i Stockholm, men möjligheten att arbeta flexibelt hemifrån vissa dagar finns.

I den här rollen arbetar du i ett controllerteam inom inköp och utöver dina närmaste controllerkollegor arbetar du också nära inköpare, sortimentschef och supply planning.

Arbetsuppgifter
  • Uppföljning av försäljning och kostnader
  • Skapa rapporter
  • Arbeta med analyser
  • Följa upp mål och nyckeltal
  • Budget för försäljning och inköp.
  • Delaktig i att driva affärsutvecklande projekt
För att kunna ta dig an denna roll på ett bra sätt ser vi erfarenhet från retail/fmcg som mycket meriterande. Vidare trivs du med att arbeta datadrivet och uppskattar förändringar. Erfarenhet av att arbeta med PowerBI/Power Pivåt värderas också mycket högt, liksom mycket goda kunskaper i Excel. Du har en utvecklad kommunikativ förmåga och mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du självgående och delar gärna med dig av dina tidigare erfarenheter. Du är driven och skapar struktur och resultat i det du företar dig. Du är analytisk och har förmågan att hantera stora mängder data och dra affärsmässiga slutsatser.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Rebecca Persson (rebecca.persson@sjr.se). Vi tar dock ej emot ansökningar via epost. Vi intervjuar löpande och uppdragetvkan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-03-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Rebecca Persson
Telefon 08-407 55 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.