Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Business Controller

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en utbildning inom ekonomi och minst tre års arbetslivserfarenhet av en liknande roll? Vill du arbeta på huvudkontoret på Södermalm på världens största oberoende leverantör av smörjmedel? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Som Business Controller på FUCHS Lubricants Sweden kommer du vara del av Finance & Control funktionen och ingå i en grupp av fyra Controllers.

Du kommer att arbeta med månadsbokslut för FUCHS verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och ansvara för månatlig inrapportering till vårt tyska moderbolag.

Du kommer att vara en del av budget- och prognosprocessen och kommer att ha en viktig roll för att samordna detta arbete inom Finance & Control.

Du kommer arbeta med att förbättra processerna för månadsbokslut, prognos och budget. Du kommer att arbeta med förenklingar, automatisering och förbättringar inom ekonomifunktionen tillsammans med Controlling och Accounting teamet.

Du kommer använda Excel, SAP och Business Warehouse som dina dagliga arbetsverktyg och använda och utveckla Power Query och Power Pivot för automatisering och digitalisering av finansiella uppgifter.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och minst tre år av liknande arbetsuppgifter. Du har god kunskap inom redovisning och har mycket god kunskap i Excel. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Power Query, Power Pivot och SAP.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet där du har hög kommunikationsförmåga och är bra på att interagera och samarbeta i kombination med hög integritet. Du har en mycket god analytisk förmåga och ett starkt intresse för att arbeta med siffror. Du är lösningsorienterad och har förmåga att arbeta i en miljö som kännetecknas av deadlines. Du kan arbeta självständigt, strukturerat och har förmågan att prioritera din tid.

Om företaget
Med verksamhet i över 50 länder och 6 000 anställda över hela världen är FUCHS-koncernen världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi hjälper våra kunder och föreslår förbättringar som driver även deras värld framåt - kompromisslöst och tillförlitligt. Vårt nordiska huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm och vår nordiska processanläggning och laboratorium ligger i Västerhaninge.

Ansökan
I denna rekrytering har FUCHS LUBRICANTS SWEDEN valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson på Sebastian.Ragnarsson@sjr.se. Vi gör urval och intervjuar löpande. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

SJR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare